IRC-Galleria

missjuntti69

missjuntti69

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

Mitä helvettiä.Torstai 02.02.2006 16:03

Niba anto mulle typerän tehtävän.

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Koulumatkalla mietin yhteiskuntapoliittisia kysymyksiä ja toivon että minua joskus haastateltaisiin telkkariin ja minulla olisi valmiina loistavat vastaukset.

2. Kerron 3-vuotiaalle serkulleni murheitani/ilojani, hän aina iloitsee kanssani tai lohduttaa. Esim. jos sanon että "yhyy, kristalla on tänään huono päivä kun kristalla on krapula", niin se lohduttaa ja halaa mua vaikkei se edes tajua mitään. Tai jos iloitsen että "jee, krista sai tänään munaa" (vaikken mä koskaa iloitse sitä ku mä en saa ikinä) niin sit se on ilonen.

3. Huudan, raivoan ja haukun tavaroita (vaikka ne eivät tajua mitään) kun ne eivät toimi (mm.suskin tietokone).

4. Minulla on pakkomielle ostaa ällöttäviä pitsisiä pornopikkuhousuja, joita en sitten pakosta edes käytä, koska ne ovat niin kamalia.

5. Joskus suunnittelen murhia illalla sängyssä maatessani, kuinka teen ne, kuinka toteutan ne ja kelle teen. Kerran olen kirjoittanut yhden "murhani" päiväkirjaani.

***

Vaikee kirjottaa koska ei mulla oikeen oo outoja tapoja.

HAASTAN:

kooma%5E%5E
ispa
Sokerihiiri
Lepa3
Haidu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.