IRC-Galleria

missjuntti69

missjuntti69

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin
Mentiin eilen Hannan kans sellaselle surullisen kuuluisalle yhdelle. Tilattiin lonkerot, sit päätettiin et pakko kippistää tequilaa Hullun Pullon SAATANAN hyvän asiakaspalvelut kunniaksi. Seuraavaks ku mentiin taas tilaamaan, päätettiin ottaa tequilat Hullun Pullon PERKELEEN hyvän asiakaspalvelun kunniaksi. Ja sen jälkeen kippistettiin Pullon iloiselle, positiivisen luonteen ja VITUN hyvän asiakaspalvelutaitoisen baarimikon kunniaksi (se on ehkä best baarimikko EVÖ).
En sit muista mille kippistettiin neljänneks, varmaan jonku mun kuolleen hamsterin tai mutsin lapsuudenystävän nimipäivän kunniaks. Joo ja muisti meni taju lähti, taisin olla illan tähti.

Hukkasin avaimet. Ja kännykän. Mun telefuunare onneks löyty. Joku kiva mies oli löytäny sen tieltä ja saan sen tänään takas. Heräsin aamulla muuten Hannan JUMALATTOMAN isolta sohvalta jonku ihme heebon vierestä. Oli aika perseestä. Siis ei se tyyppi, se voi olla ihan kiva, mut se hannan sohva oli aika perseestä koska se oli pieni.

Jees, mut oikeen töihin pääsin, jostain kumman syystä kaikki mitä mä syön tai juon maistuu, yllätys yllätys, tequilalta! (NAMSKIS)

Meen jatkaan ny töitä. Mun esimies katselee mua välillä epäkivalla ilmeellä. Voikohan ihminen haista viinalle kymmenen metrin päähän? (se ilme on sellanen, et veikkaan et voi)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.