IRC-Galleria

missjuntti69

missjuntti69

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

AHAHAHHAHAHPerjantai 07.09.2007 14:56

Voihan vittu, oon unohtanu käydä mun yhes työpaikas 3 kuukautta! Ahahhaah... vähä mä oon ehkä pest työntekijä evör! Kiukkusia heeboja soittelee vaan mulle ja ihmettelee et oonko mä kuollu, mä sanoin vaan et joojoo, tottakai oon, vastaan täältä helvetin puolelta puhelimeen, et ei kannata puhua kauaa ku on kuitenki ulkomaanpuhelu käynnissä, mä joudun maksaan siitä vastaanottamismaksua... Jostain syystä mun (entisen) työnantajan mielestä se ei ollu kauheen hyvä vitsi.

Ai saatana ku kaljaki hiukois niin lujaa, ei tiiä et pitäskö olla selvinpäin vai epäselvinpäin, yritin äsken ynnätä molemmista miinus ja plussa puolet, mut siitä ei oikeen tullu mitää ku epäselvinpäinen olo voitto kuus nolla.

Perkele ku pitää olla näin addiktoitunu kaikkeen, mun työstä ei tuu yhtää mitää kaikkien mun Galaxy Balls ja galtsu riippuvaisuuksien takia...

Mut joo, mä ehkä tuun sjoelle tänään et soitelkaa mulle ja olkaa mulle kivoja ja tulkaa ny moikkamaan mua tänne helvetin puolelle, eips muuta ku et "voin huoletta savukkeeni sammuttaa, kyllä helvetistä tulta saa..."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.