IRC-Galleria

missjuntti69

missjuntti69

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

OON MENNINKÄINENLauantai 29.09.2007 17:03

Vittu me eilen keksittiin saatanan hyvä liikeidea, se oli sellanen et musta tulee tetriksen maailmanmestari ja mä pelaan sitä kokoajan ja sitte kaikki ihmisit tulee kattomaan mua ku mä pelaan tetristä ja maksaa siitä! Sit Ylli on joku velho mut emmä kyl ees tiiä miten se liittyy tähän liikeideaan. Me soitettiin oikeen numeropalveluun ja pyydettiin MTV3:sen nro et voidaan soittaa sinne Leijonan Kita ohjelmaan ja mennä sinne esittämään meiän liikeidea! Mut sit mä unohdin soittaa...

Ja emmä ees pysty olemaan repeilemättä ku eilen joku 10 tyyppiä oli Helin ja Jiipeen parvekkeella kattoos ufoa, me terpan kans huomattiin se ja sitte me kaikki kyylättiin sitä ja otettiin siitä videota ja kuvaa, mä olin kovaa soittaas iltasanomille et sjoen taivaalla on ufo mut sit se jäi ku mä unohdin soittaa sinnekki. (Tosin tänään aamulla huomattiin ku käytiin röökillä et se oliki joku vitun torni missä oli valot)

Sit mä olin eilen menninkäinen, me kaikki oltiin, mua pelotti ruveta nukkumaan ku olin ihan varma et sit ku herään niin me kaikki vieläki ollaan menninkäisiä, et meistä on on muuttunu sellasia ja mietin kovasti että miten mä selitän äitille että musta on tullu menninkäinen! Mut se siitä, mä heräsin sit aamulla siihen ku lehtimyyjä soitti ja tilasin siltä Kauneus & terveys lehden, en tosin tiedä miks, koska sen kohderyhmä on aika pitkälti muut ku minä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.