IRC-Galleria

missjuntti69

missjuntti69

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

itse perkeleKeskiviikko 31.10.2007 13:49

Voi vittu ku töis on pitkästä aikaa vitun HAUSKAA, en oo viikkoon käyny tääl. Ja vois tosiaan kävästä katkolla jossain vaihees, viime viikolla olin maanantain selvinpäin, loput enemmän tai vähemmän sekasi, oli maanantaina mukava krapula :F

Voi Jumala mut pelastakoot, mietin yöllä et me kaikki ollaan niitä Jumalan karitsoja, nii mä oon varmaan se musta lammas, jos joskus vahingossa pääsen taivaaseen (jonku kirjotusvirheen yms ansiosta) niin Saatana varmaan kokoajan roudaa mua pois sieltä helvetistä..:
- Jumala, taas tää yks musta lammas on tuolla mun puolella syömäs meidän huumeruohoa, juomassa viinajoesta, haistelemassa putaanikukkasia ja piikittämässä itseään amfetamiiniampiaisilla!
Ja Jumala huokailee ja mutisee ja valittaa jyrisevällä äänellä:
- Voi Krista, otamme sinut taivaaseen ja sinä karkaat aina tuonne ikuisen helvetin puolelle, kuten teit jo viime elämässä maan päällä, etkö sinä ikinä opi että tuosta ei hyvää seuraa!
Sitte Jumala lähettää mut helvettiin ja siel mä mussutan lampaana huumeruohoa ja väistelen salamoita joista joudun kärsimään helvetissä.
(Mulla on viisaat ajatukset yöllä ku en saa nukuttua)

Mut mä jatkan mun töitä, itse asias mä en oikeestaan edes oo tehny töitä vielä tänään mut alotan ne kuitenki, että notta morjens, eipä muuta ku viinaa, huumeita ja väkivaltaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.