IRC-Galleria

missjuntti69

missjuntti69

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

On se elämä kummallistaLauantai 10.11.2007 04:52

Vittu kirjauduin sinne ihme facebook:kiin ja ymmärrän siitä yhdenki! Psykoa. Saatana ku pitäs nukkua mutta ku oon nukkunu täs ny viimeset kolme päivää niin ei oikeen uni meinaa tulla. Mut huomenna taas Vaasaan ja sitte loppuu kyl tää selvinpäin olo, ei tällee voi elää.

Aah, mä haluisin nii kovaa lähtee hellsinkiin tai jotain, homehdun tänne yli tylsään maailmaan jossa ei oo mitää, kyl toi koko vaasa ja koko sjoki on nähty jo! Mä haluan tehä jotain mahtavaa! AARRRRGHHHHH ku voi elämä olla turhauttavaa, ei tähä oo saatu mitää sisältöä vaikka oon tuhonnu mun luottotiedot, lintsannu työpaikalta, jättäny koulun kesken, vetäny ränniin, valvonu monta yötä putkeen, menny niin sekasi töihi et oon nukkunu mun työpöydällä, käyny kännis koulus marisemas, tutustunu uusiin ihmisiin, yrittäny seurustella ja siinä välillä sitte kokeilin sellasta normaalia elämääki, mut vittu ei, ku mikää ei riitä niin mikää ei sit riitä! Mulla on erittäin herkkä mieli ja erittäin kunnianhimoiset haaveet mutta koska kaikki näyttää välillä olevan nii turhaa niin kai mä sitte jatkan tätä elämää tällee ja jossain vaihees lähen Treelle.

Mut nyt kokeilen mennä nukkumaan ja miettimään syntyjä syviä, öitää!

Ps. Mistähän johtuu et mä ihastun aina 27-vuotiaisiin tyyppeihin jotka on piri, -tai suburiippuvaisia? Mut mä oon silti ihastunu. Tai ainaki luulen niin. Ehkä. Onkohan totta et päihteet tuhoaa aivosoluja, mä nimittäin vannoin iikko sit etten ihastu ikinä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.