IRC-Galleria

miwie

miwie

Tartu kädestä jos sä pidät vauhdista.

Vittu.Keskiviikko 30.11.2011 00:55

Hommat kusee taas pahemman kerran. Just ku aatteli, et asiat alkaa vihdoin sujuu, eikä oo tarvinu taas rypöö paskas, ni kuinkas käykää? Sitä paskaa alkaa sataa niskaan. Ja oikein kaatamalla.

Mäkin tykkään mustasukkasista ihmisistä. Ja varsinkii sellasista, jotka ei osaa luottaa. Mut miten voi olla sellasen ihmisen kanssa yhessä, johon ei luota? Ja mitä oon tehny, jotta muhun ei voi luottaa, tai että en oo luottamuksen arvonen? Ja miten parisuhde voi toimii, ilman luottamusta...? Luottamushan on pohja kaikelle, ilman sitä ei parisuhteest tuu mitään. Eikä siinä ainenkaa pysty edetä.

Mitäs jos esim. 17 vuotias tyttö tulis raskaaks. Tyttö kertois poikaystävälleen, että näin on käyny, ja jätkä ottais hatkat.... Mahtais tuntuu tytöstä hyvältä? Varmasti. Vähän samat fiilikset itelläni nyt (vaikka en osaa tommosta tilannetta kuvitella, eikä tää asia oo niin paha, mut vähän saman suuntasta.). Kun ilmotan ''ongelmastani'', niin saan vaan luurin korvaan. <3

En tiiä, ehkä oon vaan niin vittumainen kusipää, et en oo ansainnu sen ihmisen luottamusta. Ja yrittämisestä huolimatta kaikki paskat, syytökset ja vittuilut laitetaa mun niskaan. Vaikka en ees voi asiaille mitään...
Vuokraisäntähän se on, joka päättää ketä tänne vuokralle tulee ja ketä ei. En mä pysty omiin kämppiksiini vaikuttaa. Ja sehän on vaa kiva, jos mäkin saan tänne Kotkaan - yksinäisyyteen jonkun kaverin. <--- HUOM. KAVERI.
Ei mitään sen enempää, eikä siitä koskaan mitään enempää tuukkaan.

Syvällistä tekstiä, mut siinä oli mun ajatukset pähkinänkuoressa tähän iltaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.