IRC-Galleria

KermaperseMaanantai 11.02.2008 18:13

"Mies tai nainen, joka on aatelissukuinen, rikas tai pilalle hemmoteltu. Hienohelma joka pukeutuu viimeistä huutoa oleviin, jumalattoman kalliisiin muotivaatteisiin. Käyttäytyy yleensä toisia ihmisiä kohtaan niin kuin nämä olisivat jotenkin alempiarvoisia.

Kermaperseelle ei kelpaa mikään."

:''(((( voih paska..
Sori hei, vitun urpot, ootte niin köyhii ja rumii et ette kelpaa mun ferdeiks! daah.
Nyt meen ostaa 400€ housut ja pari uutta 140€ hupparii ja sit kolme sellast kivaa iha vitun kallist muoti laukkuun. Sit faija ostaa mulle aina ulkomailt ihan aitoi kaikkii burberryn, luis vuittonin, lakosten ja sit kaikkii muit merkkituote laukkui ja vaatteit. :)
Sit isi ostaa mulle uuden mopiksen joka maksaa kolme kertaa enemmän ku nykyiseni, sit koht se ostaaki mulle jo ihan sika kalliin uuden mersun. Tai no oikeestaan kaks. Tai no siis toinen auto on mitsubisiihhh evohh 10!!! Daah, faija tilaa sen mulle jo ja maksaa iha sikana. Niinku huvia varten ja sit mersu on työautoks. Ihan sika kalliita. Joo ihana olla isin lellikki <3
Siis daah vittu... *haukottelee*

Eli siis kermaperse.. hmm.. En tiennyt olevani tuollainen. :S </3

(tuo selitys sitten on täyttä paskaa, mutta jos tunnistatte minut siitä, niin olen kermis <3 jos ette niin se on sitten toinen tarina se.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.