IRC-Galleria

mize22

mize22

Punt a gnome foundation is coming along really well!

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Viikonloppu on ohi >PMaanantai 31.03.2008 02:18

Nii. Lauantaina aamulla heräsin visii klo 0700 ku oli niin vitun valosaa eikä saanu unta, joten aloin kattoo latenohjelmia (jatka sattuvat olemaan nykyään paskoja!) Sitten päätin leipoa pullia, jotka otin mukaan sykerö wintergameseihin, joita en kuitenkaan syönyt. klo 1530 löysin itseni sykerön wintergamesseista ja vietin siellä aikaani klo 2100 asti, jolloin piti lähteä kotiin kun fossiilit tahtoivat välttämättä lähteä katsomaan EFB:tä.

Tänään sunnuntaina käänsin kellon joten heräsin klo1100 katsoin Ei niin öastenohjelmia subilta vai mikä vittu nyt sen nimi ikinä onkaan. Sitten klo 1300 piti lähteä kokoukseen sihteeriksi, mikä on ihan perseestä, siis se sihteerinä olo. Sieltä kun saavuin kotiin aloin katsoa pasiloita tietokoneelta kun en parempaakaan keksinyt. klo 1700 korvenkylänkesäteatterin harjoituksiin pariksi tunniksi ja sitten kotiin jatkamaan sitä mihin jäin.

Aika vitun pitkä selostus jossa on melkein koko viikonlopun ohjelma. Ja nyt sitte nukkumaan kun perjantaiyönä nukuin 5h joten on vähän univelkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.