IRC-Galleria

mize22

mize22

Punt a gnome foundation is coming along really well!

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Phil Collins?!! (YM filosofiontia) ;(Torstai 03.04.2008 00:48

Nii. Kuntelen tällä hetkellä phil collinssia. Mukamas rauhoittavaa. Ihmettelin miksi tuli äänet niin kummalisesti siinä biisissä mutta vittu... Olin pistäny soimaa kahella eri musiikkiohjelmalla, ja niissä oli vähä eri kohta biisestä. Hassulta kuulosti.

Enää n3/4vuotta ni 15v täynnä ja mopokortti käsiin. 2kk ni koulu loppuu. 3vk ni FMA loppuu... Ja kyllä vituttaa kun kone boottailee itteään randomisti. Pitänee heittää tämä vanha paska kymijokaan ja hankkia uusi joskus. Läksyt vois tehä. Ja kevät on tullut. Nythän on jo lippiskelit, pitänee etsiä aurinkolasit. Huommenna on torstai, jos oikein kerron, eihän kukaan voi oikeasti tietää. Mitä jos viikossa olisikin 14pv?!! Ja aika on kuitenkin ihmisen keksimä illuusio! Ja eka oli ei mitään ja sit se räjähti. Ja raamattu ja evoluutio sopii yhteen!!! kas näin:

Eka oli jla. Se teki aatamin eevan ja paratiisin. Aatami ja Eeva teki 2 poikaa. Ne pojat teki jotaa joten ne häädettiin sieltä paratiisista. Nyt ne pojat otti ja nai vaimot toisesta heimosta. HETKINEN!!!! MIKÄ VITUN TOINEN HEIMO?!!!! Vissii apinat otti akoiks jolloin syntyi evoluutio.

Taas tuutintäydeltä paskaa filosofiointia. Onneksi ette ole olleet mukanani retkillä jossa filosofion keskellä yötä!

Gotta do my homeworks!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.