IRC-Galleria

mkzuu

mkzuu

Jätä kommentti!:)

speed.travian.fix6Lauantai 07.11.2009 14:49

Pitkään odoteltu voittohan sieltä tuli. Rankat neljä kuukautta vähä unisia ja pätkittäisiä öitä sekä satoja tunteja viljapeltojen päivittelyä takana. Kierros alkoi vähän kehnosti, ekana päivänä kerätyt joukot tuhosi viimekierrokselta tuttu kaveri, vaikka rauhasta oltiin puhuttu:D Pian tämän jälkeen fix5 tutun porukan seuraan OMON:iin
Dualini Juuel hoiti hommat hyvin, pikkuhiljaa lähdettiin nousemaan ylöspäin. 2.viikon kohdalla mukaan astui uusi virolaissyntyinen pelaaja nimeltään Mario. Juuel jättäytyi pelistä pois kokonaan. Viikolla 11 aaloitettiin raidaamaan kunnolla, jotta saataisiin paikattua seinäilyt. Kuusi seuraavaa viikkoa menikin sitten tiukalla raidilla about +200 hyökkäystä kokoajan. Tuloksena top10 raidaajaroskaa 6 viikolta.
Nataareiden astuttua peliin haluttiin marion kanssa hiljentää tahtia, sillä pitäähän sitä muutakin elämää olla. Ajeltiin raidinuijat ja tekut WW-planiin jotta helpotettaisiin pullaamista ja jotta saataisiin lisää aikaa muuhunkin. Sieltä napsahti sitten eka offiviiri= ) rauhassa edelttiin ja napsittiin kyliä naapureilta, mitään isoja operaatioita ei ollut.. mutta pientä säätöä parin pelaajan kanssa tuli välillä hommailtua.
Sittenpä nasautettiinkin jo taas nyrkki seinään, kun Mario unohti laittaa ramit mukaan kun mentiin roomalaisilla käymään : ) Sittenpä käytiin ajelemassa edellä ohjeeseenkin pikkulapasella mikä jäljelle oli jäänyt.
Lopulta ne WW-kylät alkoi nousemaan ja kutsu tuli HK:hon joka oli suuri kunnioitus tiliämme kohtaan, joka on jo viimekierroksella koettu luotettaksi. Saatiin käydä sittaamassakin ihmettä ja koksulta käytiin pudottamassa ihmettä 10 tasoa 90-80, vaikka tarkoituksena oli käydä vain muuri pudottamassa:D Vaikka vastassa meidän Omon-hk-tena-putas akselia vastaan oli lähes koko muu travian maailma. Mitenkäs se olikaan laatu korvaa määrän??

Miljoonia resursseja siihen kului, mutta lopulta GBU sai ww:n tasolle 100 rullareiden puuskuttaessa tiukasti perässä. Nyt on ansaittu tauko paikallaan ja Juuteb tiliä ei tulla näillä näkymin näkemään seuraavalla kierroksella, jos senkään jälkeen.

Kaikille yhteiset kiitokset mahtavasta kierroksesta!

Sitten statistiikkaa:

Tili: Juuteb

Liittouma: OMON-HK

Simsrank: 26 (Köhinä ne teidän pultit kostetaan viel joskus:D oltas muuten top20 :)

Asukasluku: 32009

Kylät: 39kpl (26kpl vallattuja)

Offrank: 11. 931933 pisteellä

Defrank: 37. 196781 pisteellä

Sankari: PENA sijoitus: 4. taso 134 kokemus: 905347

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.