IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

ISOINSYDÄNPerjantai 11.01.2008 00:23

EI SUA, EI MUA !

kampaajal täsää joskuss !Maanantai 07.01.2008 22:26

ruskeet vai semmoset hiukset ko emmil (emmin) oli ennen? ;oo help me

<3kristaMaanantai 07.01.2008 09:09

Because you live and breathe
Because you make me believe in myself when nobody else can help
Because you live, girl
My world has twice as many stars in the sky

back !Sunnuntai 06.01.2008 11:23

siin se meni viis tai kuus päivää rukall, oli kivaa. vaikka tulinki isoon kuumeeseen, ja olo mitä kamalinn ! mut uusiks toiste mieluusteee, bussi matka takaspäin oli hauskaa =) mut kiitti tytöt lomast, oli kivaa ! ens kerral enemmä tyttöi, ja toivottavast päivä ennen kun lähdetään ei taas tapahdu mitään samanlaist ko nyt.

emminiLauantai 26.05.2007 04:36

käveltiin siwallekiwalle, sit jäin jälkeen odottaa muit ihmisii, emmi meni edelt, joku nainen koiran kanssa menee emmin ohi, emmi tietenkään ei huamaa naista vain koiran ja kysyy " mist sää nyt ton koiran pölläsit " yritti kysyä mult :D tää on tää meijäemmi!

ei enään hetkeekää!Maanantai 16.04.2007 22:12

ehkä sä jonakin päivänä ymmärrät, mitä kaikkee hyvää oon sulle halunnut vain, mitä kaikkee oon tehnyt etees tän kaiken ajan, mitä kaikkee sä merkkaat mulle, sen vain haluun et tuut ymmärtämään! tää riitely saa mut rikkipoikki, en enää hetkeekää jaksa
oot ollu mulle kaikki kaikes, en oo halunnu unohtaa hyvii hetkii, enkä tuu unohtaa
haluun vaan palata takas muistelemaan hyvää aikaa, ja unohtaa tän kaiken mitä tähän keskelle on kertinyt, se tekee hullustakin hullun. anna ittelles aikaa, anna mulle aikaa, me selvitään tästä, tiiät sen itsekkin, ko kaivat sen sydämmest sisältäs esiin. en haluu antaa perikseks, vaiks virheitki riittää hetkeen jokaiseen, mut sun pitää luottaa ittees, muhun, et me ollaan muuttuttu ja tajuttu mis on virheet, mä tunnen sut paremmin ko itsekkään tiiän, tiiän mihin sä pystyt, kuinka ylpee saan olla susta aina, vaikka joskus tuntuu että hajoisit palasiks kaikesta, et näytä sitä, mut mä nään sen sun sisältäs, oot rikkipoikki. sun pitää koota ittes, ja uskoo et tä ei oo tässä, vaan tä jatkuu, ja jatkuu. ja mä haluan että sä tiedätt, kuka olet, ja mitä teet täällä, sen pyydän. oo onnellinen, mut lupaa mulle ne mitä lupasit kaiken alussakin, pystyn silloin jatkaa elämääni. ei tätä vaan voi heittää menemään, se jää paikalleen, joskus on parempikin niin. mut päästän sut nyt menee!
- Vanhemmat »