IRC-Galleria

Bäkkii.Sunnuntai 14.06.2009 12:14

Juna oli hyvinkään asemalla klo 7.23. Takasin kotona ja nyt tuntuu tyhmältä.
Sinne Pelloon ois kyllä aivan mainiosti voinu jäädä vielä muutamaks päiväks, semmonen viikon lepuutusloma ois ollu aika nappi suoritus, sellanen kunnon irtiotto arjesta.

Hmm, saatiin tosiaan perjantai-iltana kuulla että meidän kovasti hehkuttama baari, postimerkin kokoinen klubi ei olekkaan auki.. Siinä ehti jo kropan lävitte valahtaa epätoivo ja turhautuminen ja ihan alko väsyttämäänki.

Mutta Erika onneksi hommasi meille kyydin pois kylästä, ja meitä lähtikin sitte viisi tyttöä, minä, Anni, Erika, Sara ja Salla, kohti Ylitornion keskustaa. Sielä päädyttiin sitten Kiehvari-nimiseen baariin, mikä oli hmm, aikas makia. Harmi vaan että porukka tuli sinne vasta puol 1 ja 1 välillä ja pilkku tuli jo puoli 3. Toisin sanoen lappilaiset alottelee pitkään ja viettää baarissa ehkä pari tuntia. Ite kuitenki tottunu olemaan sen melkein 6 tuntia, niin se oli pieni pettymys, mutta se oli sitte ainoa miinus. : >

Siitä sitten pilkun jälkeen hurautettiin 60km takasin Pelloon ja jäätiin snäkärille mutustelemaan poronkäristystä ja muusia. Ei ehkä ihan perinteinen känniruoka baarin jälkeen.

Mutta nyt ollaan takasin etelässä ja no, ainakin tuli ikuistettua reissu n. 800-900 valokuvaan.

Ehkä joskus sitte piakkoin sinne takasin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.