IRC-Galleria

Tappakaa ihan tosi.Maanantai 14.01.2008 21:08



1. Avaa mikä tahansa musiikin toisto-ohjelma.
2. Laita random päälle.
3. Kirjoita 20 ensimmäistä randomina tullutta, vaikka ne olisivat kuinka noloja.
4. Kirjoita lyhyesti joitakin muistoja/ajatuksia jokaisen biisin alle.

1. Tiktak - Kesälauantait
- Joskus pari kesää sitten kuuntelin tuotakin -.- Mut onhan toi aika hiton kesäinen ja letkee biisi! En inhoo ollenkaan.

2. 51 Koodia - Risti kaulassa helvettiin
- Jee tätä vähän raskaampaa mun kuuntelemaa. Kauhian kova biisi, sopii vitutukseen, angstiin ym. Ilmarummutus tämän tahtiin on hyvä harrastus.

3. The Used - The Bird And The Worm
- Eipä ole muistikuvia kaukaa...Joku ilta pimeessä huoneessa kuuntelin kynttilänvalossa ja mietin, että ei jumalauta, miten tajuton. Täytyy kuunnella kovaa ja korkeelta. Tosi hyvää kummittelumusaa <3

4. Chelo - Cha Cha
- ??? Soi radiossa ihan 24/7 joskus kesällä, tykkäsin jopa vaikka ei tämmönen yleensä iske. Mieleen tulee tosi kuuma helle ja äitin auto ja rullaluistelu. Olis kiva päästä joraamaan tätä.

5. PMMP - Rusketusraidat
- Kuuntelin tätä joskus neljä vuotta sitten hiljasella, että porukat ei kuule sanoja...Mutsiis sillon PMMP:n torikeikka tulee mieleen, oli lämmin ja pimee, minä eturivissä ja rokkasin niin perkeleesti. Järkkärit katsoi kun hullua...

6. My Chemical Romance - Helena
- ÄLKÄÄ EDES KYSYKÖ!!! Angsti ja itkukohtaukset.....................Ja maailman paras musavideo! Gerardin ilme <3 Se yksi kohta biisin loppupuolella, ja kun katsottiin tän liveversio Terhin luona joskus. Muistoja riittää!

7. 51 Koodia - Aavelaulajatar
- Vuosi sitten syksy, minä linja-autossa. Ensirakkaus ja sen fiilistely. Yksi suosikkeja ikinä.

8. Madonna - Hung Up
- Se yks tanssikurssi, missä oltiin Terhin kanssa! En oppinu koreografioita, kun oli liian kova vauhti mulle :D Mutta hauskaa oli siitäkin edestä.

9. The 69 Eyes - Beneath The Blue
- Jaa. No tämä on viimeaikojen kuunnelluimpia biisejä mulla. Tykkään tosi kovasti. Tulee hyvä fiilis, tunnen itseni kauniiksi (ei saa kysyä).

10. Antti Tuisku feat. Mariska - Hyppää kyytiin
- Aijjjjai <3 Viime kesällä Iisalmen keikka, en harmi vaan vielä tämän sanoja osannu...tosi hyvä fiilis oli, ja kesäkumit lensi yleisöön. Antti vilkas just ennen sitä mua ja hymy oli jotain ilkikurista...:P

11. PMMP - Mummola
- Tämäkin yks mun aggressiobiisejä :) Yks bändin parhaita mun mielestä. Haikeekin toisaalta, kun sanoja miettii. Edustaa lapsuuden loppua. Niin ne muistot? Heta ja Qstock.

12. Sonata Arctica - The Cage/Vodka
- Qstock ja se hirvee huudatus :DD Never forget that...

13. Antti Tuisku - Pelasta maailma
- Olin bussissa joskus ennen joulua ja fiilistelin tätä mp3:sta. Lumi sateli maahan ja loma alkamassa, koeviikko kesken. Vähän oli väsy olo. Kauniit sanat ja biisi muutenkin.

14. Jobo - Sateeseen
- En kauheesti oo kuunnellu. Bussimatkat tulee tästäkin mieleen, ja sain jonkun idean runoon joskus tästä.

15. Sunrise Avenue - Nasty (acoustic)
- Ooh ihana kun joku vetäs tätä mulle serenadina....<3 Suorastaan ihanan perverssi ja kuuma biisi.

16. Sunrise Avenue - Into The Blue
- Kovasti tykkään, yksi lemppareita Sunkkareilta :) Tunnelmallinen suorastaan. Kuuntelin ekan kerran kesällä, kun aurinko paistoi ja ajettiin helteessä mummolasta pois, kun mun peruskoulu oli just päättynyt. Tiesin jo sillon, että tää biisi tulee olemaan kovassa huudossa.

17. Antti Tuisku - En halua tietää
- Soi noin viisi vuotta sitten ekan kerran radiossa, Salla oli sillon meillä. Oltiin syömässä, ja tää soi radiossa. Jäi lause ja ruoka kesken, kun juoksin laittaa toosaan ääntä. Eihän tää mikään mestariteos ole, mutta silti ihan loistava :D Nostalgiaa! Tästä se kaikki lähti aikanaan, ja fanitus.

18. Avril Lavigne - My Happy Ending
- Aloin pitää vasta, kun ei enää soinut radiossa koko ajan :S Hyvät sanat ehdottomasti. Bussissa kuuntelin viime syksynä, kiroten *****ä ja itseäni erityisesti. "You were everything, everything that I wanted..."

19. Antti Tuisku - Koe-elämää
- Ei oo koskaan ollu suosikkeja, mutta joskus kuuntelin oikeella vanhalla kannettavalla cd-soittimella mummolan yläkerrassa, juoruillessa pikkuserkun kanssa pojista :D Miss that...

20. Thunderstone - Face In The Mirror
- Sillon kun oli kovimmillaan Euroviisuhuuma. Uutis-Jousen tetin katugallup tehtiin, että mikä pitäs päästä viisuihin. Sitten tämä soi kerran Keskisellä, kun olin karkkiosastolla. Tuli Heta mieleen :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.