IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.08.2009 15:24

Ostinpahan tossa perjantaina kahden paketin Cosmopolitaneja että olis tekemistä viikonlopuksi. Totesin että on muuten aika surkea lehti.

Meikkivinkit? Kiitos ei, vedän samalla tavalla joka tapauksessa aina enkä muutenkaan ymmärrä mistään varjostuksista paskaakaan.

Syksyn muoti? Hah, really? Sitä samaa grungea ja marjaa se on joka vuosi ja välitänkö.

Julkkisjuorut? Kumminkaan en tunnista puoliakaan ja jos tunnistan niin todellakaan ei kiinnosta mitä joku teinitähti on päällään pitänyt.

Mainokset? Selaan nopeasti läpi edes vilkaisematta.

Juttu eroamisesta? Ei kyllä juuri nyt liity mun elämään.

Sporttivinkit? Ihankuin lähtisin pois koneeltani vaikka saisin kiinteämmän perseen pilateksella.

Seksivinkit? Saatan jopa lukea läpi, tuskin sen enempää antaa uusia ideoita tai tietoa.

Ruokaohjeet? Ahneuksissani kuolaan kuville mutta tuskin kokeilen itse leipoa.

Jäljelle jäi pari haastattelua julkkiksista, joiden elämä ei edelleenkään voisi tämän vähempää kiinnostaa. Lopputuloksena siis oli, että tässä oli se vähän vanhempien tyttöjen Demi, tosin ilman satunnaisia mielenkiintoisia haastatteluja, novelleja ja oikeasti kiinnostavia tyylijuttuja. Samanlainen juorulehti tämä oli kuin kaikki muutkin, tosta ylikasvaneena on niin helppo tilata Anna tai Me Naiset, joissa tosin molemmissa joskus on jopa hyviä reportaaseja ulkomailta tai syvempiä haastatteluja mielenkiintoisista julkkiksista (huom! siis ei näistä 16-vuotiaista, jotka on näytelleet tyyliin kahdessa elokuvassa ja ovat persoonallisia ja ihania, koska käyttävät Metallica-paitoja ja kuuntelevat Simple Plania ja muuta PUNKKIA...).
Kiinnostaisi niin perustaa se kunnollinen nuorten naisten lehti, josta olisi muuhunkin kuin kierrätykseen, joka kertoisi, näyttäisi, paljastaisi, hätkähdyttäisi, liikuttaisi. Tässä vaiheessa en oo muuta kuin yli-/alikasvanut kaikkiin lehtiin, joita mieleen tulee.
Kiitos taas jos jotakuta innosti lukea.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.