IRC-Galleria

mmmmi

mmmmi

under paris skies

smoking kills yo.Tiistai 30.01.2007 01:38

joo joo we all know that, siit tulee syöpää ja rahat menee ja muutenki epäterveellist and all that shit. mulle on henkilökohtasesti yks hailee mitä ihmiset kropallaan/kropalleen tekee, mut smoking ei oo mun juttu monestaki eri syystä.

---

leikitään vaikka, että sulla on joku tappava tauti, ja lääkärisetä antaa sulle 20min elinaikaa. eka susta tuntuu et 20min ei oo paljon mitään, mut kai sä silti haluut käyttää sen jotenki luovasti. mitä sä tekisit kahellakymmenellä minuutilla?

mieti miten monta tuntematonta ihmistä sä ehit nähdä kadulla siin ajas. mieti montako sulle tärkeetä ihmistä sä ehdit tavata siin ajas, ja mitä kaikkee sä voit sanoo niille. mieti montako kertaa voit sanoo "kiitos" tai "anteeks" jollekki (ja tietty tarkottaa sitä) ja kui monelle sulle tärkeelle ihmiselle sä ehit kertoo et ne ei oo sulle vaan ilmaa. mieti montako ihmistä sä saisit hymyilemään ja montako henkee sä ehtisit pelastee 20 minuutissa. i'm telling you, yllättävän monta. mieti mitä kaikkee sä ehtisit vielä nähdä ja kokee ja tuntee, niin et sä voisit sit tietää et sun elämä on ollu kaunis. 20 minuutis ehtii myös syödä helvetisti suklaata.

mieti nyt jos sult otettais pois se 20 minuuttia.

jokanen rööki kuulema lyhentää sun elämää about ton 20 minuuttia. mä vaan mietin, et onks se kymmenen minsan hyvä ja rauhallinen fiilis, jonka muuten saa miljoonalla muullaki tavalla, oikeesti 20 minsan arvosta.

---

mä en tykkää numeroista, mut koska valitettavan iso osa ihmisistä ymmärtää vaan numeroiden päälle, täs tulee dataa:

- joka toinen smoker kuolee just siihen. kelaa et sun kavereista puolet, ehkä sä mukaanlukien, tuutte mahdollisesti kuolee esim. syöpään tms. en mä tiedä mitä kaikkee siit voi saada mut that's not the point.
+ kuollaanhan täs muutenki ja porkkanaan voi tukehtuu, mut mä en ainakaan haluu mennä ja tietää et jos mä oisin tehny vähän eri päätöksii joskus pentuna, mä en ois nyt menossa.
- tupakointi silleen yleensä lyhentää sun elämääs 10 vuotta. jos 20 min on pitkä aika, kelaa mikä aika kymmenen vuotta on. ja sit, kivat sille joka jää leskeks.
- telkkaris tulee se mainos, et joka vuos euroopassa kuolee tupakkaan 19 000 ihmistä, jotka ei polta. reilukerhosta päivää.
- joka vuos esim. kiinas miljoona ihmistä kuolee kans röökiin. kelaa et jos suomessa ois sama meno, meist ei olis viiden vuoden jälkeen muuta jäljellä ku pari hassuu makkaraa ja bissee saunanlauteil.

joo mä tiiän et tää ei oo mun ongelma enkä mä yritäkkää pitää mitään saarnaa. niinku mä sanoin, mua ei kiinnosta. mut turha tulla itkee jos se ei sit jossai vaihees vaikutakkaa niin fiksult idealt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.