IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.08.2007 15:30

lauantai oli niin mahtava päivä. lähettiin yhen aikaan päivällä ristirockiin Kian kanssa<3 oli aivan mahtavia bändejä ja oikeesti hyvää musiikkia! tjaah,bongailtiin siinä koko päivä ihmisten perseitä ja siinä oli sellanen hassu järjestyksenvalvoja joka veti koko ajan ilmeellä ;D ja yritin kovasti ryövätä toisen ukkelin käsiraudat :DD ai että oli hauskaa. sit meidät heitettiin pariks tunniks ulos.tai siis ei vaan meitä vaan kaikki.mentiin prismaan. Kialla oli kivaa :'D ai muutes meille hymyltiin päivällä!!! monta kertaa.sit me vähän kierittiin nurmikolla ja tehtiin pahojamme.sit Kia pölli mun hajuveden. :D haa ja sit vähän ennen kaheksaa illalla avattiin ovet ja me juostiin iiihan eturiviin. sieltä ei hievahdettukkaan ennen yhtätoista.illalla oli tosi hyvä tunnelma ja porukkaa oli enemmän kun päivällä.vähänkö ihmiset huusi siellä!mustakaan ei varmaan lähe enää ääntä.
vähän oli siistii kun daikine laulatti meitä siellä :'D "yrittää vaientaa,mutta täytyy taistella. yrittää lannistaa,mutta ei saa luovuttaa!" se oli kiva biisi. sitten me bongailtiin yht rumpalia (ohnamm<3) ja vähän vilkuiltiin frailin laulajaa ja basistia xD meillä ei tosiaan oo takapuolifetissiä
eihän? joo mut tunnelma oli oikeesti katossa ja sitten kun rain alkoi soittamaan niin meiän kulmaus sekos siellä,ihmiset itki ja laulo ja 'tanssi'. Kia odotti vaan että pojat alkais soittamaan tuuli kulkee ja sitten kun se sen tajus ni sillä kilahti ja se alko itkee <3 ens vuonna uudestaan!<3 porukkaa mukaan?

dodii yöllä riehuttiin sit tampereella ja ihmiset oli aika sienessä. ne oli hauskoja kun ne jutteli :D käytiin vähän keinumassa ja pörrättiin ympäri tamperetta ja tein siinä hyvän päiväntyönkin. :'D autoin tyttöparan kotiin ku sille ei tullu enää linkkuja.
"lisää herkkuperseitä!" "sori mut mulla on ikä- ja naamaraja!" :'D ei apua. jooh loppu yöstä kenenkään ei tarvii tietää kyllä sit yhtään mitään.
päivä täynnä seikkailua<3 en ikinä unohda<3

REALISMI! <3 TERA! <3 TOMMI KALENIUS! <3 DAIKINE! <3 THE RAINNNN !! <3 THE FRAIL! <3 RÄNDE JA VANHAT SINISET! <3

ja sit jotain muitaki, mut tyhmää ku hb peru. ;7 ja sit siel oli joku toooosi kauhee hevipändi. IUUUU!!


Kiitti muru <3 oli paras vkloppu taas :'DD <33


Meni muute lasitki rikki !! -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- ollu tarpeeks hullua. :'DD <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.