IRC-Galleria

tiistaina lähettiin helsinkiin! siellä sitten pyörittiin ja nähtiin ihmisiä! =)
valmistauduttiin ACERiin!

sit vähän ennenku mentiin kulttuuritalolle ni yöpaikka feidas, ni piti ettii uus. onneks meri sit pelasti! kiitos siis tästä :---) ja sielä oli IHANA koira!

mew oli hyvä....setlist vähän VÄHÄN huono mut nooo. onneks oli viel pakkahuone seuravaan päivään! ONNEKS!!!!!!!! mut SPECIALIN pidennetty alku kax(2) kertaa SOUNDS SO GREAT LET'S DO IT AGAIN! ja hienot muuvit oli!!

aamulla puol 7 herättii ja sit aamulla nean kanssa mäkkäriin aamupalalle! koska subway oli jossai piilossa..... sitten kierrettii kauppoi ja junalla kohti tamperetta!!!!! tampere on hei kiva paikka

siäl sit käytii ehkä parhaas kahvilas ikiin! siel oli parempaa viihdettä ku vois ikinä toivoo! tampereen nähtävyydet: näsinneula, esko, esko hyppää näsinneulasta.... ja joku on vieny eskon piilarinesteen ja piilarit ni palauttakaas nyt joku takasin eskolle! =)

sitte pyärittii siel, ja mentii istuu klubille....''jee'' siel oli tosi hyvä bändi...ei jääty kyllä kuuntelee. ACER ja mew kutsu pakkahuoneella!!

SIIS SATANVIIZ (75) kertaa parempi keikka ku kulttuuritalolla ja voitti jäähallin keikan ihan kevyesti. tosin jäin kaipaamaan sitä white lips kissedii ja sitä perkeleen vaccinee mitä ne ei koskaan ole soittanu mut silti!!!!!!!! mut setlist aivan saatanan hyvä! jopa comforting sounds siihen viimeseks.........mitään louise louisaa jaksa saatana! SHIT!

sit bussilla annille ja siellä se väsymyskuolema sit alko! jalat vitun paskana ja se saatanan kissa!!! kaippi ihan hullu mut tosi suloin<3 otettii hianoi kuvii siskoni mirristä ja katottii sinätuubapaskaa MIKÄ PIRISTIKIN aivan saatanasti! sit ehkä 5min nukuttii siin ja asemalle! vitun kylmä ja äääääää. vilma sit tuli asemalle ja siel jamppa minä nea ja vilma kärsittiin!!!!!!!!!!!!stnanan

sit junaa..... tikkurilan asemalla puol tuntii ja kuolema lähel.......
sit junaa...... ja nyt oon kotona! pääsin suihkuu! oon puhdas ja ilonen. tosin aivan saatanan väsyny!
ps. mietin vieläki sitä sanaa PULKKA?!?!??!?! en tajua

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.