IRC-Galleria

GOD DAMNEDTorstai 19.02.2009 17:19

Tupakoitsijan leski sai miljoonakorvaukset Floridassa
19.2.2009 11:56
Floridalainen tuomioistuin on määrännyt tupakkayhtiön maksamaan kahdeksan miljoonaa dollaria (noin 6,3 miljoonaa euroa) keuhkosyöpään kuolleen miehen omaisille.

Valamiehistö hylkäsi ensin miehen lesken Elian Hessin 130 miljoonan dollarin korvausvaatimuksen. Hessin mies kuoli 55-vuotiaana poltettuaan kolme askia tupakkaa päivässä vuosikymmenten ajan. Lopulta Hess ja hänen poikansa saivat yhteensä kahdeksan miljoonan dollarin vahingonkorvaukset.

Tupakkajätti Philip Morris aikoo valittaa tuomiosta.

Oikeudenkäynti saattaa muodostua ennakkotapaukseksi Floridassa. Tuhansia samankaltaisia kanteita on nostettu sen jälkeen, kun osavaltion korkein oikeus määräsi yhteiskanteessa ennätykselliset 145 miljoonan dollarin korvaukset vuonna 2006.



kolme askia tupakkaa: n.60/päivä
60:16=3,75 tupakkia tunnisa

eli tämä kyseinen kuollut poltti n.vartin välein täysin vapaaehtosesti (tai mistä sitä tietää,ehkä se tupakkiyhtiö pakotti sen suodattamaan,.) monta kymmentä vuotta,sai keuhkosyövän ja kuoli. Miten ihmeesä se voi olla kenenkään muun vika ku sen ääliön joka ite sitä savua veti sinne keuhkoihinsa. Mikähän aivokuollu asianajaja tolla yhtiöllä on oikeen ollu ja mitähän se tuomari on vetäny ku on päästäny tollasen läpi.
Buahahahaa hajoa siihen Marlboro, L&M ja Chesterfield. Minäkin haluan miljoonani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.