IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 25.08.2007 14:17

Nyt mua jotenkin V-ituttaa ihan v-itusti. Miks kaikki menee päin persettä tänään? ehkä olis vaan paree tehä... no ei nyt sentään. en mä nyt ole mikään vitun teini pissa joka tekee itsarin ku menee vähän huonosti.
Olisko mun kannattanut valita noi kaverit silloin joskus vähän paremmin? Ei kait, en mä tiiä.
Nyt olis hyvät neuvot tarpeessa.

Mitä mä oon oikeen tehnyt et mun elämä on näin perseestä? Jos mä vaan lähtisin jonnekkin helvetin kauas ja vaihtaisin henkilöllisyyteni ja unohtaisin entisen elämän.
Joku Havaiji olis aikas mukava paikka. Tai sit Jamaika. Vetäisin pilveä päivät pitkät rasta hemmojen kanssa. Ei helvetti Hemmo. Sekin vielä voi ei. Siis omG.

Asetta kenelläkään lainata????

Lainatakseni maailman "ihaninta" ihmistä simmua. Tässä kohtaa elämäntarinaani olisi semmoinen luku jossa kaikilla elämäntarinoiden kirjoittajilla menee yleensä se vitun iso alamäki, mutta mä olen jo alkuvaiheessa sen kuilun pohjalla.

*pum* Ja veri lentää. On tädillä kiva tulla kotiin ku lastenhoitaja on tappanut ittensä. Vähän siitä tulis makee lööppi. "Lastenhoitaja surmasi itsensä, lapset järkyttyivät". Vähän olisin julkkis siinä vaiheessa. Tunnettu kuolemansa jälkeen, niinkuin kaikki suuret taiteilijat. Vau.

No mitä jos karkaisin venäjälle ilotytöksi? Sehän sopii minulle olen "iloinen" ja "tyttö". :D


*viltää ranteet auki" Joo mä angstaan tääl. Olen siinä niin vitun hyvä et oikeen itkettää, mutta onhan mulla ollu paljon opettajia.

Siis mä ammun kohta itteni tai jonkun muun. *Hakee lipaston laatikosta aseen* *Pum* ja siinä kuoli yksi ihminen. Toivottavasti ei jää sitä kukaan kaipaamaan.

Toi tyyny tossa lattialla houkuttelee minua tukehduttamaan itteni. Hei nyt keksin. Laitan jalkaani semmoisen ison painon ja hyppääm vesijärveen. Ai niin eihän läski uppoa. Joo siinä meni hyvä idea ihan suohon. No mutta suohonhan uppoaa vaikka heliumipallo, no sinne siis Häränsilmään :D Kuka tulee mukaan. Kippa kuolema :D

Vähän olis makeeta että noin 1000 vuoden päästä mut löydettäis sieltä missä se suo on joskus ollu ja aletaan kaivamaan lisää ja löydetään kadonnut Lahti. Hei taas mä pääsisin lööppeihin, voi veljet mähän olen julkkis vaikka miten tappasin itteni.

No nyt on kyllä kamala vessahätä ja se yksi meni kakkoselle hyi helkkari. *oksentaa*

No nyt keksin. Nää Hakatornit on ihan vitun kuuluisia niistä itsemurha hypyistä. Mähän hyppään täältä alas. Hmm... Pitäis vaan keksiä minkä talon tuuletusparvekkeelta mä oikeen hyppään. Olisko se omatalo ihan hyvä? No ei. Pitää nimittäin ajatella vähän tota perhettäkin. No entäs 12? Ei siel asuu niitä kavereita. No mä päätin et se on se viimenen talo eli 20. Juu sinne siis.


*Tää on kuin lentämistä* Ja maassa on ihan vitun iso märkäläntti. Nonni ja se oli sitten siinä.
Nämä ovat elämäntarinani viimeiset sanat. Loppu.





Jos joku edes kehtaa vihjailla kirjoitus virheistä tai mistään niin ampu tulee.
Positiivisia kommenteija saa antaa :D Nonni ei kun tekemään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.