IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Väsyttää.Lauantai 05.11.2005 11:51

Se on taas viikonloppu. Piti mennä nukkumaan ajoissa, mutta meninki vasta kolmen jälkeen, tuloksena 6h yöunet ja helvetin väsyny tyttö. Nyt ois sit loppupäivä aikalailla täys ja huomenna sit Rodmanin kimppuun. Mitäköhän siitäki tulee..

Jos sitä sit kehittäis aamupalaa ja oottelis että Olli soittaa Tampereen kohalta ni voisin jopa alkaa pukemaan itteäni. Ehkä jatkan tätä odottelua ja pahaa oloa.

Rakas päiväkirja...Maanantai 31.10.2005 13:58

Nukuinpa sitte pommiin. Piti Idolsin tulokset kattoa, mutta kävi hassusti ja silmät meni kiinni vähän ennen. Keskellä yötä heräsin siihen, että telkkari on päällä ja vähän viileä. Aamulla nousin sängystä ja katoin ulko-oven suuntaan niin sehän oli auki! Ollu ilmeisesti koko yön. Kouluunkin olisin ehtiny vaan tuntia ennen sen loppumista, niin en jaksanu vaivautua.

Huomenna lääkäriin kattomaan missä kunnossa olkapää on leikkauksen jäljiltä, kun vedin tosiaan lipat kun sitä lunta ja jäätä viime viikolla oli.

Palaamme.

lol omgKeskiviikko 26.10.2005 01:20

http://topo.fi/uutinen.php?newsid=400

Näin kävi, heippa pojat, parempi tuuri ensi kerralla. Huomenna siis peliin, huhujen mukaan ilmanen sisäänpääsy, ainakin niin jossain luki ellen nähny unta..

Eikä se Reijo niin paha juttu oo et Jordan lähti kotiin >:D

Kai tätä pitää testata..Tiistai 25.10.2005 22:19

Nuuh!

Alkaa nyt pursuumaan näitä blogeja joka suunnasta, pitää irc-galleriaanki laittaa. Veikkaan että kohta täältä löytyy pesulapalvelutkin..

Ois muuten 60 aamua jouluun \o/ Ei enää kovin paljon siihen että saa... lahjoja? Tai sitten jotain aivan muuta.

Sää oli tänään kylmä, lämpeni iltaa kohti. Päivällä sateita, jotka illan mittaa saattavat muuttua räntäsateeksi. Öh, eiköhän tääkin tästä. Tänään pääsin kuitenkin leikatun käteni kanssa kouluun ja jokatoinen kysyi mikä mulla on... Tulkaa lukemaan täältä, galleriastahan saa tietää aina kaikki uusimmat juorut!

Huomenna koulun kautta korismatsiin, pitäis myös käydä Verkkokaupassa, kun tuo wlan-purkki on neljäs rikkinäinen, ei oikein enää jaksais.

Nälkä, voisin tehä ruokaa.

Hei vaan,

tupii
- Vanhemmat »