IRC-Galleria

murmelimies

murmelimies

Ig jjessicato

Avautuminen.Keskiviikko 18.01.2012 01:14

Tässä nyt viimeset pari päivää koko Suomen suurimpana puheenaiheena on ollu toi Robinin-Frontside ollie biisi ja siitä nyt ollaan oltu aika montaa mieltä. Pääosin Robinia on sanottu paskaksi, homoksi, helariksi, suomen Justin Bieberiksi jne jne.
Mutta mikä siitä muka tekee ensinnäkin homon? En ymmärrä miten siitä saadaan homo ja miksi ihmisiä haukutaan homoiksi. Ensinnäkin se on vaan seksuaalinen suuntautuminen ja vaikka se homo oliskin niin mitä tekemistä sillä on mitenkään musiikin kanssa? Ja kun oon kysynyt että mikäs siitä tekee homon ni sanotaan "NO SE NÄYTTÄÄ HOMOLTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111". No mun mielestä se kyllä näyttää ihan normaalilta massateiniltä jolta ehkä noin 75% suomen teineistä näyttää ja se että se pukeutuu kivasti ei tee siitä homoa. Ja kaikenlisäks ihan supersöpö ja sulonen.
Sitten mua mietityttää se että sitä sanotaan helariksi. No jätkä on tosi nuori vasta 13v ei varmaan teistäkään suurimmalla osalla ollut mikään kovin matala ääni sen ikäsenä ja kaikenlisäks kun ei sillä edes ole mikään kamalan helari ääni?
Ja sitten viellä se, että "TÄÄ KOKO BIISI ON TEHTY AUTOTUNELLA JA TÄYTTÄ PASKAA !!" No varmasti kappaleeseen on sitä autotunea käytetty mutta eiköhän kaikkiin saman genren biiseihin sitä käytetä. Ja tottakai kaikilla on oma musiikkimakunsa ja tämä kyseinen musiikki ei ole heidän lempimusiikkiaan mutta se, etteikö tällä pojalla olisi lahjoja on täyttä paskaa. Poikahan on ihan sairaan hyvä laulamaan vaikkei autotunea käyttäisikään. Todisteena :


En kuitenkaan väitä etteikö ton Frontside ollien sanoitukset olis mun mielestä ihan sairaan typerät.

Kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.