IRC-Galleria

Noh, nyt sit oon ollu pari päivää työharjottelussa. Hmm.. Kiva ku oisin ehkäpä halunnu mennä Mikon ja porukoitten kanssa ryyppäämään ja grillaamaan tällein Vappuna, mutta mie oon töissä.
Kaiken lisäks olin ollu niin fiksu että olin luvannu mein Satulle että tuun tänään vahtimaan Sannia klo 12-17. Sit lupasin hakee koululta Mikon tehtävät tuossa kahen jälkeen. Pitäs viel tänään jaksaa mennä töihin klo 18-04, huoh!
No mutta kyl mie varmaan jaksan. Sain ainekii äsken nukuttuu vissiin tunnin kotona. Onneks perjantaina ei tarvii mennä töihin ku vasta klo 21 :)

oottelen nyt tässä Satulla että Sanni pääsee koulusta. Sen pitäs ihan just tulla taksilla tähän. Pitää ottaa Sanni mukaan sinne koululle.

Huomenna kyllä nukun pitkään!! Laitan jopa puhelimen äänettömälle ettei kukaan voi häiritä minuu ja miun unta.

Mikko lähtee tänään kolmen jälkeen Matin kanssa Matin mökille. (EPÄREILUU!) Hitto että miekii haluisin mennä mökille. Olla vaan ja lötsii. Vois saunoo, grillata ja olla vaan! Onko mitään ihanempaa?

Huomenna onkin jo toukokuun eka päivä. JEE! Alle kuukausi ni koulu on ohi. Ja noin kuukausi ni pääsee muuttamaan.

Mikon vanhemmat lähtee toukokuun viimonen päivä Kreikkaan, ni Mikko ja vissii miekii mennään vahtimaan Emmaa ja Minnaa. :) Muutto on sit varmaan vasta sen jälkeen. Riippuu tietysti miten se asunto on valmiina. Toivottavasti piakoin koulun loppumisen jälkeen.. :)

Että näin tällä kertaa! :)

HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.