IRC-Galleria

here we go again,hah try to survive Tiistai 04.08.2009 02:50

TEEN TÄMÄN UUESTAAN. UUSILLA IHMISILLÄ. Hihihi. On täällä kyllä pari samaaki ihmistä,mutta minkäs teet. Haha, and let the questions begin!

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

1. Oikeasti, en ymmärrä, miten joku voi löytää jokasesta asiasta jotain pahaa, huonoa, pelättävää jne. Sie olet nuori, nauttisit siitä, etkä kokoajan huolehtis tulevasta ja ajattelis, että kaikki menee kuitenki huonosti. Lopeta tuo pessimistisyys! Haluan olla tukena ja auttaa, mutta se ei ole yhthään helppoa, koska sie et ota yhthään vasthaan mithään, huomaat vain omat ongelmat ja murehit niistä. Osaat dramatisoida asioita niin paljon. Sie olet oikeasti sulonen tyttö ja haluaisin oppia tuntemhaan sinut paremmin, mutta ei se helpolta tunnu.

2. Soul sister. Ihan oikeasti, olet jotain niin loistavaa! En voi uskoa, miten jonku kanssa voi oikeasti olla tämmönen yhteys, vaikka olhaan tunnettu suhteellisen vähän aikaa, vähän yli vuoden. Mutta parin yön aikana, jotka me olhaan vietetty mesessä itkien, niin olen oppinu tuntemhaan sinua niin paljon paremmin. Ei oikeasti ole kethään samanlaista ko sie. Enkä tarvikhaan kethään samanlaista. Näen sinussa niin paljon samaa ko itessäni ja se on niin lohuttavaa! On ihanaa tietää, etten ole ainoa ylitunteellinen pallo täällä ja että voin jakaa suuret ja pienet murheet sulle. Ihan uskomatonta. Sie olet minun murupulla.

3. Äää, mie en tiä yhthään mitä ajatella sinusta. Kaikki minun ajatukset sinusta on niin ristiriitasia. Olet niin loistava tyyppi, aivan ihana ja sulonen ja fiksu ja kaikkea. Mutta samalla en halua riskeerata mithään, koska en yhthään tiä mitä tunnen oikeasti sinua kohtaan. Olet kaveri, ehkä ystävä. En halua sen enempää. Ja onhan asiassa myös se toinenki puoli, enkä halua satuttaa kethään.

4. Sie olet oikeasti ihan loistava tyyppi. Siis, sinun kanssa haluaa aina vain nauraa ja sulla on ihan huippuja juttuja. Olet minun mielestä tosi ihana, toivottavasti me tutustuthaan vielä paljon paremmin! Olet jotenki niin omanlainen, sulla on huippu nauru ja huiput jutut. Sinun kanssa on niin hauskaa. Haha. Olet ihanan omistautunu monelle asialle ja osaat rauhottaa minun ylifanaattisuutta. Toivottavasti nähhään taas pian, olet ihana!

5. Sie et oikeasti varhmaan ikinä tajua kuinka paljon mie ihailen sinua. Vaikka oletki minun mielestä tosi monesti ärsyttävä, niin silti. Olet niin oma ittesti, sie et seuraa kethään, sulla on niin vahvat mielipitheet ja olet niin sulonen. Rakastan sinua ihan älyttömästi ja sinun kanssa on niin hauskaa, mutta voin oikeasti puhua sulle ja olla täysin oma itteni. Minusta tuntuu että olhaan vain lähennetty kokoajan ja se on minusta aivan ihanaa, sie olet mulle niin tärkeä. Ja vaikka joskus vähän ärsyttää ja paukkuu, niin silti olet yks parhaista ihmisistä, ääää.

6. Hihihihi. Kaks asiaa mitkä sinusta puhuttaessa tulee miehleen on nauru ja että sinusta tulee vielä jotain suurta. Sie tiät kuinka mie ylistän sinua aina ja joka paikassa, mutta se on niin totta! Sie olet aivan ihana persoona ja olen niin onnellinen että olhaan voitu tutustua. Toivottavasti voidaan tutustua vielä paremmin tässä aikojen saatossa, koska en tosiaankhaan halua että tämä lopahtaa mihinkhään! Ja tiän, ettei tämä lopaha, olet niin sulonen ja äää. Tykkään sinusta hirveästi. Mulle voi aina tulla puhuhmaan jos on tärkeää asia kahesta tietystä tyypistä, kuinka söpöjä ne nyt ikinä onkhaan. Hahahah ;
)

7. Sinusta on oikeasti tullu suhteellisen lyhyessä ajassa mulle niin yltiötärkeä. Sinun kanssa on helppoa ja hauskaa puhua oikeastaan mistä vain ja olen kertonu sulle asioita, mitä en ole kertonu kellekhään muulle. Kuten olen sanonu, meän luonteet sopii tosi hyvin yhteen ja et voi uskoa, miten tärkeä olet mulle! Ihan hassua, miten löydettiin toisemme niin myöhään kaiken huomioon ottaen! Olen kuitenki tosi onnellinen, että löydettiin lopulta. Sie olet aivan ihana ja niin taitava ja just niin oma ittesti. Sinun kanssa on tullu koettua paljon kaikkea niin randomia ja vähemmän randomia ja toivon, että lista jatkuu vielä pitkästi, niin amisteluiden kuin pikku metsäretkien merkeissä.

8. Kaikilla on varhmaan oltava yks ihminen elämäshään, jota ei oikeasti olis ikinä halunnu ees tavata. Antheeks nyt kauheasti, mutta sie olet se ihminen mulle. Onneksi et ole minun elämässä mitenkhään tärkeässä tai todellakhaan suuressa osassa, mutta ihan tarpeeksi, että saat minut ärsyyntymhään. Ihan pienet sanat voi satuttaa niin paljon. Jotku ihmistyypit ei vain sovi milliäkhään yhtheen ja näin on meillä. Ja ei tosiaankhaan haittaa.

9. On ihan hassua, miten jonku ihmisen kanssa ei tarvi ees puhua moneen viikhoon ja sitte ko näkee taas, niin tuntuu että vois jatkaa samasta kohtaa, mihin jäi viime kerralla. En ymmärrä, miten saadaan tosi nopeasti ihan loistavia keskusteluja pysthyyn. Olen puhunu sinun kanssa ihan älyttömän paljon kaikkea. Sie tunnet minut tosi hyvin, vaikka ei olla yhteyksissä kokoajan ja nähä kokoajan. Se on jotenki semmonen yhteys. Mie rakastan sinun naurua ja sitä miten otat vastaan minun innostukset ja selitykset. Sinun kanssa on niin helppoa olla. On niin helppoa nauraa ja pitää hauskaa, mutta myös puhua vakavasti ja oikeasti oppia tuntemhaan toista vielä syvemmin.

10. Sie olet ihan loistava tyyppi, etkä varhmaan ees tajua sitä ite. Olet niin rento ja sinun kanssa on tosi hauskaa vain puhua ja olla, mutta toisaalta olen myös puhunu ihan vakavasti sinun kanssa pari kertaa. Joskus olin menettäny toivoni tuommosten poikien suhteen, mutta sie olet niin loistava, että voi että. Haha, en voi laskea kuinka monesti olen nauranu sinun seurassa, olet vain liian loistava. Mahtava tyyppi, mahtavat jutut ja toivottavasti meän ystävyys jatkuu pitemmälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.