IRC-Galleria

mysande

mysande

ei tässä ole mitään järkeä

Kuntoilu ei tee sinulle hyvää!Tiistai 29.05.2007 12:42

Eilen päätin, että ok, täytyy kuntoilla, muutoin olen superläskiperse ja puhisen vaan kulkiessani sohvalta jääkaapille sitten kun olen iäkkäämpi. Päätin lähteä lenkille, sauvakävelemään! Se on (toim huom) oikein mukavaa puuhaa normaalisti. Varustauduin loistavalla musiikilla, hienoilla lenkkivaatteilla ja jopa askelmittarilla, joka ei ehkä toimi ihan täysin. Pääsin matkaan ja ensimmäisen mäen päälle. Alas tullessani tulenkin vauhdilla ja huomaan olevani rähmälläni mäen alapäässä. Tällä kertaa tulin teloneeksi vasemman koipeni, koska vaihtelu virkistää. Koska olin saanut perseeni ylös tietokoneen edestä, jatkoin lenkin loppuun kiltisti. Kotiinpäästyäni koetin kaivella kiviä koivesta ehkä aika huonolla menestyksellä.

Aamulla herään siihen, että ruhje on tarrannut lakanaan, jota sai lähteä riuhtomaan irti. Sen tuntuessa varsin ikävältä, päädyin ratkaisuun, että kostealla se lähtee paremmin ja kaadan vettä sänkyyni. Puoliunessa tehdyt ratkaisut on parasta. Sain jalkani irti peitosta, mutta hiukan taisi kirveltää sitä, joten nousin ylös voivottelemaan eloani. Soitin äidilleni, joka tietää kaiken kaikesta, että mitä moiselle pitäisi tehdä ja kehoitti menemään lääkäriin. Lääkärissä hoitaja totesi, että kah, onhan haava, putsailet sitä, kyllä se paranee. Saapi nähdä, paraneeko ennen retkeä damdidam amsterdamiin. Krpl.

j.k. 13päivää ja alkaa retki.

Olen outoMaanantai 21.05.2007 02:03

Minulla on jokin ehkä hätänä, mutta on myös hyvin paljon mahdollista, ettei olekaan. Yleensä viikonloppuisin lojun vaan ympäriinsä, joko kotona tahi sitten toverin kodissa. Aina on lojuttu vain. Lisäksi on syöty enemmän kuin keskiverto lapsi köyhässä maassa syö viikossa. Lauantaina minun piti lähteä polskimaan uimahalliin. Se oli vielä jokseenkin ymmärrettävissä, liikunta sattuu silloin tällöin uppoamaan tähänkin päähän. Harvakseltaan tosin. Silloin kuin näin tapahtuu, on kyseessä aina liikuntaliikunta, eli kävely, sauvakävely, uimailu tai joku lenkkimeininki.

Mutta täysin käsittämättömästä syystä jäinkin kotiin, enkä uinut ollenkaan. Sen sijaan päätin auttaa äitiäni kukkapenkin rakentamisessa, kukkapenkin joka on suurin piirtein isompi kuin kotini. Ensin päätimme tehdä kivireunuksen kukkapenkin takareunaan. Kannoimme ehkä 20 erittäin isoa kiveä sinne, äiti nosti penkkiin ja minä pyörittelin ympäriinsä ja mietin, mikä sopii minkäkin viereen. Veljeni tuli paikalle ilmoittaen, että jos meinaatte jotain saada penkistä näkymään, pitää kivetkin muun muassa olla korkeammalla. Seuraavaksi huomaan kantavani noita muutamien kymmenien kilojen painoisia kiviä pois nätisti asetellusta järjestyksestään ja lappaavani lisää multaa penkkiin. Keskimääräisen helsinkiläisen miniyksiön kokoisen kukkapenkin ollessa hieman täydempi mullasta aloitan kivien asettelun uudelleen. Isojen kivien jälkeen asetellaan pikkukivet ja pikkukivien jälkeen vieläkin pienemmät kivet. Sen jälkeen istutamme melkoisen monta kukkaa. Perfektionisti ei myöskään voinut luovuttaa viereisen tulevan nurmikon kitkemisestä voikukista ja juolaheinistä, vaikka olisi pitänyt syödä.

Tarkoitus oli vain leikata äidin kanssa sopivan kokoinen alusta kivien alle!

Tämäkään ei vielä riittänyt maalaissielulleni, vaan sunnuntai-iltapäivän kulutin toverini mökillä melkein keskellä peltoa kitkien kukkapenkkiä, johon oli viimeksi kajottu joitakin vuosikymmeniä sitten. Sen jälkeen kannoimme kaksikerroksisen omakotitalon, jota myös varastona käytetään, joka ikisen petivaatteen pudistelun jälkeen sisälle. Myös yläkerran matot piti kantaa sinne. Ennen mattojen asettelua oli luonnollisesti tarpeen lakaista koko yläkerta, vaikka talossa ei edes asu ketään. Mattojen asettelun jälkeen patjoja aseteltiin lattialle riviin, että mahdollisimman moni känninen urpo, joka ei osaa arvostaa minkäänlaisia nukkumukavuuksia, voisi siellä pehmeällä ja puhtaalla alustalla nukkua horroksensa pois. Olin hyödyllinen!

IIHTorstai 10.05.2007 14:11

Coldplayta! Ja Mewia! Elbowia!

IIH!

[Ei aihetta]Torstai 10.05.2007 02:03

Voi pojat, jos olisikin sauna! Olisi elo auvoisaa vain! Ja niin jännää!

[Ei aihetta]Keskiviikko 02.05.2007 01:44

Mä ehkä juuri luulen ymmärtäneeni, että olen harrastanut tämän vuoden pyhäselväpäisyyttä. Olen ollut kaikki isot pyhät kuskina tai muuten vain naama norsunv***lla, enkä ole halunnut juoda laisinkaan, jos olisi isoja kännipyhiä. Uudesta vuodesta aloin tämän älyttömyyden ja pääsiäinenkin meni selvitepäiten ja myös tämä paljon puhuttu vappu! Mikä minussa on vialla? Ei liene normaalia toimintaa tämä lain! Ja jos joku kaunis&peloton sielu muistaa minun olleen humalassa virallisena kännipyhänä vuonna 2007 jälkeen ajanlaskun alun, saapi kertoa.

Asiasta toiseen ja ihan pois, minulla on hurmaavat kiharat, kuten voi tarkkasilmäinen ja -älyinen yksilö oivaltaa. Kiharat laitoin alulle sunnuntaina ja tänään on tiistai. Siinä välissä tukkaan on mennyt paitsi kurvia myös Kioton sopimusta rikkova määrä lakkaa, vahaa ja monen monituista kemikaalia. Nyt pitäisi alkaa harjata, eikä voi muuta sanoa kuin että itku tuli silmään jo pelkästä ajatuksesta. Jos olen seuraavalla kerralla nähdessänne (kuka minua muka irl näkisi!) kalju, niin olkaa korrekteja, ja olkaa kysymättä, miksi olet kalju, koska syy on eittämättäkin tämä.

Mulla vaan ei ole kaikki kotona.Tiistai 24.04.2007 11:36

Jätin pääni eilen liukuoven väliin. Ja persiini myös. Ilmeisen leveimmät kohdat kolahti. Loppupäivän särki pää ja nukutti ja palelsi. Täksi päiväksi kiharsin tukkani, niin vaimenee mahdolliset tällit hieman.

[Ei aihetta]Torstai 19.04.2007 20:44

Vietin tänään liikaa yliaikaa työssä, kun koetin selvittää, mikä on seurakuntaliittymä, ei selvinnyt, eli turhaa oli se. Kun pääsin myöhässä lähtemään kotiin, oli alkanut sataa vettä. Jos olisin ajoissa lähtenyt, ei olisi satanut. Minulla on maaginen sateelta varjelija kyllä, mutta tänään ei, koska sateenvarjoni oli kotona. Kun se on mukana laukussa, ei ikinä sada. Aina kun ei ole, sataa. Se on ihka ensimmäinen rahalla ostamani sateenvarjo. Kaupassa ei ollut tupakka-automaagia tietenkään minun tiskilläni, joten en saanut tupakka. Ärrälle kiemurteli metrikaupalla jonoa, enkä vaan jaksanut jäädä siihen suuttumaan lisää. Päätin käydä kaupassa lähempänä kotia, jäädä pysäkkiä aikaisemmin pois. Hieno suunnitelma siihen asti, kunnes huomaan, että raitiovaunussa en meinaa päästä ulos, koska jotain riiviökakaroita leikkii akrobaattia ratikan oviaukossa. Örörörörö. Vihaan sadetta. Ja seurakuntaa.

[Ei aihetta]Torstai 19.04.2007 01:17

Mulla on silmänympärysrutto! Iik!

HNGGGGHHHHHHHMaanantai 16.04.2007 15:38

Mulla on vapaapäivä. Normaalisti oisin aivan fiiliksissä ja röhnäisin sängyssä oa hela dan! Mutta keväällä ei pysty! Tekisi mieli vaan mennä ulos ja kieriskellä nurmikolla, mutta jonkinlainen järki ehkä panee vastaan. Joten järkevästi tuumoksin, että menen kevättakkiostoksille, kun tuo yks pääsee töistä ja sitä ennen pitäisi käydä verotoimistossa. Ongelma piilee vaan siinä, et Aleksi pääsee töistä ehkä neljän-puol viiden aikaan ja vasta sitten voi ostaa takkia. Kaupungille voisi toki mennä aiemminkin, mutta kun tylsää juosta samat putiikit läpi kahteen kertaan samana päivänä. Ja kotiinhan en takaisin pääse, koska avainta on yksi ja se lienee siellä Käpylässä med ukkeli. Voisin viedä myös roskia, mutten sittenkään pääsisi enää sisään. Joten mun on siis ehkä aivan pakko istua ikkunalaudalla ja käryttää vaan ja mahdollisesti lukea jotain kirjaa. Kun en enää kolmatta tuntia jaksa hillua tässä koneella ja lauleskella. Vapaapäivän tuskaa >.<

That 70's showPerjantai 06.04.2007 20:43

Red dressed as Santa Claus : What do you want for chrismas?
Little girl : I want a pony!
Santa : Ponys die! What you need is a good pair of boobs!

:D:D:D