IRC-Galleria

mysande

mysande

ei tässä ole mitään järkeä

[Ei aihetta]Lauantai 29.09.2007 19:21

Kamalan kiva päivä kyllä tänään!

Ihanaa väitellä lyhyiden yöunien suomalla lyhyellä pinnalla ihmisten kanssa. Tupa on täynnä, kiitos 'halvalla' paskaa-päivien (lienee markkinoitu jollain muulla nimellä), mikään ei toimi, enkä minä voi tehdä tälle toimimattomuudelle mitään!

Perkele.

örLauantai 29.09.2007 03:43

kaamea nälkä, huomenna väsy, hakkaan ehkä huomenna jonkun. mutta oli hienoa musiikkia.

ja kymmeneksi töihin.

[Ei aihetta]Perjantai 28.09.2007 04:41

Huomasin tänään, että asunnossani on miellyttävän keltaista. Täällähän voisi vaikka viihtyä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.09.2007 01:30

Tekisi mieli istua vaan ulkona, poltella tupakkia, miettiä ja katsella tähtiä, muttei tässä kaupungissa näy tähtiä, ehkä koskaan. Ei onnistu.

Voisiko minulla olla pupu?Perjantai 21.09.2007 11:57

Saisin pupun, jos vain ottaisin. Sen nimi olisi Risto. Se on leijonanharjakani, sillä on siis hieno otsatukka ja poskiparta, jotka on valkoisehkot, muuten se on harmaa (eläinkauppias sanoo, että musta). Risto vaikutti tosi mukavalta, eikä ollenkaan hullulta, mutta epäilen sen silti olevan hullu, koska siitä ei pidä maksaa mitään. Pelkään sen kirvessurmaavan minut nukkuessani, muttei se kyllä yhtään näyttänyt siltä.

Kerrohan siis, voisiko minulla olla pupu?

En osaa päättää ja ahdistaa niin kovasti!

Olisi varsin miellyttävää, jos olisi Risto seuranani Helsingissä. Ei tarvitsisi yksin istuskella. Ja voisinhan ottaa Riston tarpeen vaatiessa mukaan Lohjalle viikonloppuina, kenties tulisi veijari toimeen koirankin kera. Kenties voisin jopa karsia Lohjalla oleskeluaikani vain yhteen yöhön, sillä onhan eläinkaupoissakin eläimet sunnuntain yksin. Olen koettanut Juuson kanssa keskustella, että ethän syö Ristoa, ethän, mutta ei se koskaan vastaa. Kiltti koira on kyllä, muttei sitä koskaan tiedä.

Voisin olla rääpäleelle (,jota en saa vielä nähdä, koska olen kipeä) se hauska täti, jolla on Risto Kani. Rääpäle varmasti pitäisi Ristosta, kunhan kasvaisi ensin sitä suuremmaksi ja alkaisi pitää ylipäätänsä jostain silmin nähden paljon.

Luulen jopa, ettei minun tarvitse hankkia uutta tietokonetta, jos minulla olisi pupu. Innostuisin siitä niin kovasti, että unohtaisin typerän hinkuni ostaa uusi kone. Enhän minä sitä edes tarvitse, mutta kunhan tekisi mieli. Siis tietokonetta, pupu tuntuu tällä hetkellä elinehdolta tulevaisuuden hetkiä ajatellen.

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.09.2007 14:36

Jotain pientä mielialan vaihtelua havaittavissa, aamulla oli kaikki päin vittua (samojen asioiden suhteen kyllä vieläkin), mutta silti hymyilyttää. Soitin vakuutusyhtiöön ja saan leikkausrahat takaisin! Ei tarvitse enää kitkuttaa! Tietää 1602,80e enempi rahaa! JEEEEEEEEEEEEEE! ^_____^

AAAAAAAAAAAAAAAAARGH!Keskiviikko 19.09.2007 10:19

Aamulla klo 5:45 herään infernaaliseen mahakipuun ja kusihätään, käyn vessassa, mutta olo ei siitä parane hituakaan. Kuume kipusi jo eilen parhaimmillaan 38,7 asteeseen, en taida työpaikkaani viihdyttää tänään. Oksettaa.

^_____________^Maanantai 17.09.2007 22:20

Nyt on veljentyttö, syntyi 16:07!

Kotini on vallattu!Perjantai 14.09.2007 23:51

Jaan nykyään asuntoni pienten, ruskeiden ja varsin epämiellyttävien kanssaeläjien kera. Nämä veijarit lienevät paremmin tunnetut nimellä harsosääski, vielä tätäkin paremmin nimellä kukkakärpänen. Jouni minulle ainakin uskotteli otusten olevan nimenomaisesti edellämainittuja, mikä kyllä sopii kuvaan, vaihdoin sairaslomani aikana kotona käytyäni mullat peikonlehteen latvomisen yhteydessä. Järkytykseni oli mitä suurin, kun toissa iltana näkkileipää syödessäni huomasin näiden otusteni olemassaolon puolisyödyn näkkileipäni alla olevalla lautasella. Oksennusreaktio oli välitön ja seuraava järkevähkö ajatus koko kodin desinfiointi jollain vahvalla hapolla tai muutto pois, mutta koska molemmissa edellistä keinoista on omat haittapuolensa, päädyin tänään ostamaan kevytsoraa kukkaruukkuihin sääskien asuinpaikkojen tuhoamiseksi sekä lakanoita, pöytätabletteja ja kynttilöitä oman asukasviihtyvyyteni takaamiseksi.

Kotileikki Helsingissä saa taas uusia merkityksiä, kun suunnitelin sunnuntaina toista kertaa elämässäni käyttäväni taloyhtiön pesukonetta. Vempain on aika pelottava ja hankalan toimenpiteestä tekee se, että taloyhtiöllä on pyykinkuivaustilat, mutta niitä ei saa käyttää, jollei ole luotettu pyykinpesijä tai käy erikseen pyytämässä avainta koppiin joltain asuntoyhdistysaktiivilta. Varsin vaativa tehtävä suunniteltuna siis Nokian ilmaisen viinan bileiden jälkeiseksi päiväksi. Äidiltä sain myös tarjouksen mennä sunnuntaina kotiin syömään makaronilaatikkoa, mikä täytyy myös ottaa mietintämyssyn alle pohdiskeltavaksi.

Illaksi riittää taas askarta, mikäs olisikaan sen parempi tapa viettää perjantaiehtoota, kun vaihtaa lakanoita, siivota ja peittää kevytsoralla kaikkien huonekasvieni mullat!
Vihaan syksyä. Tavallaan. Toisaalta on kiva, että edes pari kertaa vuodessa tulee vimma jumpata ja leikkiä hyvää ihmistä. Kun se vaan kantaisi. Olen hävyttömän laiska ja vatsani armoilla. Haluan syödä kaikenlaista koko ajan ja ajoittain itsehillintä on minulle täysin vieras käsite.

Varsin epämiellyttävän tästä hetkestä tekee se fakta, että tänä syksynä voi liikkuminen olla innostuksen keskelläkin hankalaa, sillä vaikka jalkani on parantunut hyvin, on jäljellä haavakipu, joka estää aika pitkälti sen, että konkreettisesti edes saisin treenikengän jalkaani, saatika sitten huhkisin pumpissa pieni lisäpaino jalkojen iloksi niskassa. Ensimmäistä kertaa elämässäni kykenemättömyys treenaamiseen suututtaa ja turhauttaa näin paljon. Keksin vielä jonkun konstin jumpata.

Ahdistaa. Voisi mennä röökille. Tupakoinhan piristyäkseni.
( http://www.stumppi.fi/portal/testaa_itsesi/miksi_poltan_/ )