IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.01.2006 18:26

Nyt olen ollut (muka) hurjan ahkera tänään. Siis vihdoin sain tehtyä jo viikkoja myöhässä olleen kouluhomman loppuun, sain työhaastattelun perjantaille, kävin marketeilla "asti" ostamassa kaikkea puuttuvaa ja sitähän riitti. Miksi kaikki loppuu aina yhtäaikaa? Nyt olisin toivonut, että olisi ollut mies ja auto, niin ei ois tarvinnut raahata kaikkia tavaroita yksin kotio. Itseasiassa pelkkä autokin ois riittänyt. En kuitenkaan lyyhistynyt matkan varrelle, vaikka sitä hieman pelkäsinkin kaupasta lähdettyäni. Ja vielä kun jalassa oli elämää liukkaammat kengät ;)
Oikeesti mulla on maailman parhaimmat talvikengät. Siis ne on ihan hullun liukkaat, niissä ei ole pohjia juuri ollenkaan, ne on ihan sairaan kylmät, maksoivat pienen omaisuuden ja mikä tärkeintä ne on, tai ainakin oli muutama vuosi sitten,söpsöimmät kengät mitä olen ikuna nähnyt. Ainakin, jos minulta kysytään.
Illalla pitäs kuulemma lähteä vihdoinkin katsastamaan Onnela. Minulla on omat ennakkoluuloni paikkaa kohtaan. Kun en mää kuitenkaan siitä tykkää ja varsinkin, kun palaute mitä olen paikasta kuullut, ei ole mitenkään mairittelevaa. Voihan se tietenkin yllättää, ei nyt pidä jo etukäteen tyrmätä koko paikkaa. Vaikka ikuisena pessimistinä se olisikin helppoa. Tiedä mitä sieltä vielä löytyy.. kihihih.. = )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.