IRC-Galleria

Dancing in summer paradise~Tiistai 13.07.2010 22:12

Eli siis La-Su yön valvoin et jaksaisin aamul mennä kirkkoo jumalanpalveluksee Vertsun( -skittles ) kaa. Oli aik hieno kokemus :D oon laululahjakkuus♥.
Sen jälkee lähettii sit tiksii päi ja hypättii nooran ( noorå )kyytii ja kursailtii Kuusijärvelle =) Jesseki liitty seuraa. Iha metsämansikkaa must ei tullu mut paloin sillai kivast käsist,olkapäist,hartioist, niskast ja yläseläst :---D vaik oltii varmaa yli puolet ajast varjos ja vaatteet pääl :)

Eilen sit meiän piti taas lähtee kuusijärvelle joten mul oli herätyskello soimas kymmenelt ja siin se oli torkul sit tunnin : D. Kävin suihkus, vaihoin bikineihi ja si sain kuulla ettei ehk mennäkkää ni menin takas nukkuu =D.
Joskus kolmelt Vertsu ja Anna ( annäpee ) tuli pimpottelee ovikelloo ja herättää mut. Ajan kuluttua, ku Anna oli kuivannu hiustenkuivaajal kynii ja aikataulukirjaa, mä olin pukenu ja vertsu oli läntänny postimerkit mun rippijuhlakutsukirjekuoriin (huomatkaa miten mukava yhdyssana), lähettii polskuttelee Vuosaaree =) Oli hauskoi seilauksii siel merel Annan kaa :---D oltii tosi ahkerii. Ja tyksin erityisesti niist levist ja vesikasveist. Vai onks ne niiku sama asia? no iha sama kivaa on kumminki ollu.

MUTTA koht pitää lähtee riparille ja on kaupunkijaksoki täs viel et jeeeeeeeeeee ei pääse rannalle ja aikaset herätykset ja jumala jutut <//3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.