IRC-Galleria

nKg

nKg

itse epäomassa persoonassaan

Blogimerkintä

« Uudempi -

www.nkgonpaskajatka.com vol.5Torstai 17.06.2010 00:10

Melkein vuodentakaisille trollauksille jatkoa tylsän keskiviikon johdosta :) Tässä muutamia otteita Demi.fi kehofoorumeilta !

trollasin demissä vol.5

Trollasin Demi.fi keho foorumilla nimimerkillä nKg_:

" Oo sä välillä mun päällä "

jenukka 15.6. 20:59 (1/13)

Eli kun harrastaa seksiä, niin miten olla miehen päällä? Poika on muutaman kerran pyytäny että jos voisin olla välillä hänen päällään, mutta en kehtaa sanoa etten ole koskaan ollut päällä ja en osaa.. Siis nylkytetäänkö siinä vaan vai kuvitellaanko että olis ratsastamassa ja ravissa ns. keventäis? :D
Kaipaan apuja.....



nKg_ 20:34 (13/13)

Tyylinsä kullakin tähän voisi sanoa. Yleisin on varmaankin tämä, että astut ensin pojan vehkeille jonka jälkeen pyydät anteeksi. Yleisesti ottaen jos poika ei ole tyyliä "seksi ilman väkivaltaa on teeskentelyä" hänen heijarinsa laskee. Eli anteeksipyynnön jälkeen "nostatat tunnelman" jälleen kattoon pienellä suihinotolla hampaiden kera. Tämän jälkeen otat tukevan, painottaen sanaa TUKEVAN otteen hepin juuresta ja "istut" vehkeen päälle. Ei mitään väliä osoittaako pärstäsi pohjoiseen, itään, etelään vai länteen. Pidä kuitenkin huolta, että kumppanisi uloke uppoaa joko tähän normaaliin pimpsalooraan, tai sitten tuhmien kohdalla tuonne b-rapun puolelle. Tämän jälkeen otat sen taisteluilmeen kasvoillesi ja aloitat raivokkaan pumppaamisen ylös, alas, vasemmalle, oikealle, päälle, alle ja sinne sun tänne niin kauan kun saat kumppanisi huutamaan apua naapurin 75-vuotiaalta vanhukselta tai omalta äidiltään. Olet suoriutunut tehtävästä "olla päällä" kun kumppanisi ulokkeesta tulee sitä valkosta tahmeaa mönjää sinne kondoomiin. Jos tarvitset vielä apua ongelmassasi, käänny lääkärin puoleen.




trollasin demissä vol.6

Trollasin Demi.fi keho foorumilla nimimerkillä nKg_:


Mistä tietää että on tarpeeki märkä ettei liian kuiva kun on partittelemassa?

webcam 20:38 (1/6)

otsikko.



nKg_ 20:40 (5/6)

Parittelu sanaa käytetään lähinnä tuolla animalplanet tv-kanavan puolella eläinten epämääreisen "seksiaktin" kommentoinnissa. En sitten tiedä oletko lintu vai kala, mutta yleisesti ottaen jos et mielestäsi ole tarpeeksi märkä, tyhjennä se 5dl liukkaripurkki sinne vielä kaveriksi, niin kumppanisi joutuu ainakin tekemään töitä orgaminsa eteen. Jos olet liian märkä ja kumppanisi heijari ei ole kokoluokkaa John Holmes, akti on sama kuin heiluttaisi patonkia messuhallissa :)








trollasin demissä vol.7

Trollasin Demi.fi keho foorumilla nimimerkillä nKg_:


Festarit + menkat

Ico_quote calx 12:46 (1/14)

Onko aivan sietämätön yhdistelmä? Mä ite just tajusin et mullahan osuu menkat just festareiden kohdalle. :( Tarkotus olis nukkua kolme yötä leirintäalueella, suihkuunki on mahdollisuus ehkä kerran viikonlopun aikana. Inhoan muutenki bajamajoja ja yritän suorittaa niissä käymisen aina mahdollisimman nopeasti. Ällöttää jo ajatuski et joutuisin viipymään siellä tamponin vaihtamisen ajan. Ja muutenki menkkojen aikaan mulla on vielä vatsa sekaisin ja kusettaa normaalia enemmän joten vessas joutuu ramppaan muutenki enemmän.

Miten festareilla selviää oikeesti menkkojen kanssa? Pitäiskö mennä suosista hakeen siirtopillerit? Mä vaan pelkään et niistä tulee jotain sivuvaikutuksia, jotka sit pilaa koko festarit. E-pillereitä en siis syö.

Miks ne helvetin menkat osuu aina silloin ku niitä vähiten toivois? Miksmiksmiks...




nKg_ 20:55 (14/14)

Joillekkinhan tämä festari+menkat on aivan taivaallinen yhdistelmä. Jotkuthan oikein tulevat hakemaan sieltä sitä "festaripillua" eli lähinnä kolme viikkoa vanhan juustohampurilaisen, tai äidin tekemän pilalle menneen lohi-valkosipulipatongin hajuista toosaa. Heillehän olet varsinainen aarre päällä maan. Suosittelen lämpimästi olla siirtämättä menkkojasi ja tarjota näille mahdollisille halukkaille elämysmatka salaisuuksien kammioosi ! Kokemus voi olla rikastuttava, jonka jälkeen teltta saattaa näyttää ulkopuolisten silmistä lähinnä Bodom-murhien teltalta. Mutta mitäs se heille kuuluu kenen verta on missäkin ja miksi. Ja sitäpaitsi: Ei menkat ole este, ne on liukaste !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.