IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.10.2008 00:42

oon saanu sohvat ja kirjahyllyn ostettua, samilta tulee pirtti kalusto, mussulta ilmeisest pyykinpesukone.. sit viel tv, dvd/vhs-soitin, cd-soitin ja lamput.. ennestään mul oli parisänky (sain työkaverilta n.kk takaperin), läppäri, pari lipastoa, imuri, monitoimikone........ jne.. eile kävin shoppailemassa, mukaan tarttui, pyykkikori, suihkuverho, wcharja, harja ja sihveli, tiski harja, rättejä, pesuaineita, ...pyykinkuivaustelinettä menin ainoastaan hakemaan ja se sit unohtu ostaa.. pitäis hakee jossain vaihees ja sit netti liittymä...

huomenna yhdeksältä kirjottaa vuokrasopimus, sitten leevi hoitoon ja minä töihin, töitten jälkeen hakee leevi ja kämpil vähä jotai siivoskelemaan.. ja sit jos sais jatkettua siivousta torstaina ennen tai jälkeen töiden.. ja sit perjantaina jokski aikaa töihin.. leevi kyl koko päivä hoidossa, isänsä hakee sitten.. ja mulla viikonloppu vapaa, ja muuttoa tehdessä.. minun rakas millani, ja hänen rakastajansa jari (kenen kanssa millalla on kulissi:)) tulevat auttamaan..

tyhmää... ismol olis ollu tuparit lauantaina hesas, ja sinne olis kyl ollu kiva päästä, mut toi muutto taitaa viedä kaiken ajan viikon lopusta..

!!!!!!!!!!!!!!TOSIAAN JOS JOLLAIN ON YLIMÄÄRÄINEN TOIMIVA, IHAN MITÄ KOKOA TAHANSA, SCART-LIITÄNNÄN OMAAVA TV NI OSTAN TAI OTAN VASTAAN!!!!!!!!!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.