IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

turhauttavaa !Tiistai 25.12.2007 20:53

joo, oli ja meni seki joulu. aika yllättävää, et me syötiin jo kahelta ja avattii lahjat heti ku oltii syöty. :o sit pääsin harrin ja sadun kyydillä humppilaa. menin siis eka mialle ja artulle, siinä sitten hetki istuttii ja lähettii jennalla käymää, siitä keitaan kautta eetulle. ja otin sitten muutaman kurkon, ku teki perkeleesti mieli. halusin vaan nukkua, ku olin tosi väsyny, mutta sit ei tullukkaa uni. ja valvottii hetki ja tuijotettii töllöö.
tänään heräsin vast pual kaks. MIKÄ AUTUUS. <3 keittelin tos kahvetta ja menin kattoo ku eetu tuunaili autoonsa. :P sit lähin terppaliinin kans tonne forssan hurjaan keskustaan tsillailee hetkeks. sieltä si käppäilin yksin takas, ku tero lähti bussil humppilaa. ja nyt eetu tos koittaa muka nukkua ja mä koitan muka tehä koulujuttuja. pah! kohta aletaa kattoo lehvaa. tekis muute varmaa hyvää syödäkki jotai.. ei oikei maistu. :P
torstainaki si taas töihi, eli huame pitäs vaivautuu takas tampereen suunnalle. tiätäs vaa,mite noit bussei kulkee. kauheesti olis kaikkee tekemistä ja säätämistä kotona päin, mut ei jaksa. mulla on nyt loma. hurjat neljä päivää... JEIJ. perseet olalle ja menoks!
uutta vuattaki tässä taas mietiskelin.. kauheesti on ny pyydelty pitkin maailmaa, mut kai mä treelle jään. vedän kauheet koomat ja räjäytän käteni. mulla on aika hyvin taipumusta siihe.. :/ :D hahh.

haluaisin tähän loppuun mainita erityiskiitokset rouva K-M Karviselle, joka oli eilen puhelimessa parhain forever. :D muahah, naurattaa viäki!! :DDD
( " piirrät kato jollai tussilla siihe ne pari viivaa " ) --> aika taiteellista.

ps. mulla olis myytävänä kauheesti kaikkee, kyselkää jotai jos on tarvis. :DDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.