IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

ooo-o-ooo-o !Torstai 24.01.2008 00:30

siis ihan kummallista. aika omituista. :D oivoivoivoivoi. :)) vois olla viikonlopun töistä pois!! awww.

...
mä en saanu eilen millään nukuttua. pyörin sängyssä ku mikäki kummitusolento ja kattelin vaihteeks muutaman jakson simpsoneita (okei, katoin eilen niit kaheksan jaksoo). mietin kaikkee paskaa, eikä tullu uni silmään. sit lopulta nukkumatti otti mut hellään huomaansa.. muuten hyvä, mut näin koko saatanan yön ihan hirveitä painajaisia! musta tuntuu, ettei pää kestä. olo oli ku pienellä mukulalla, joka pelkää sängyn alla olevaa mörköö ja juoksee äidin ja isän väliin nukkuun. hehe, muuten tääkin olis hyvä, mut äiti ja isä on eronnu, enkä voi juosta täältä kummankaan viereen nukkuun. ..aika epäoikeudenmukasta.

nytkin olis kai viisainta mennä moikkaan unimaailmaa, mut toisaalta mua pelottaa nukkua. ajatelkaa mitä haluatte, mutta en haluu nähä niitä painajaisia enää. huomenna pitäs mennä töihinkin taas.. kaippa mä jaksan aamulla herätä. lohduttaudutaan sillä, et enää kolme vaivaista päivää töitä ja sitten pääsen tuulettuun! :> ..joudun kyllä tekeen rästissä olevia kouluhommia, mut kyllä se siitä.

tänään oli muuten ihan kiva päivä. kirsi tuli meille heti aamusta (tai siis sillo ku heräsin) ja oltiin hetki tässä meillä ja puhuttiin kaikkee. sitten äipälle laulaan singstaria! noh, äitillä rupes pää särkeen ja kai sille oli sit kuume nousemas, eikä se jaksanu enää kuunnella meiän lurituksia. :D jenna tuli äitille kans ja päästiin sen kyydillä sit meille. lopulta sinne tuli kaks toniakin. kauheet pippalot siis. lopulta kaikki muut lähti, paitsi toni. sit siinä ku oltii muisteltu menneitä ja " kasikympin "-aikoja, niin ajateltiin netistä tarkistaa, mitkä ikärajat nykyään on laivoille. sieltäpä sitten löyty ens viikolle matkoja tallinnaan, hintaan 9 EUROO PER HLÖ!! oltiin ihan ossina!! ...kunnes ruvettiin miettiin huoltajia, ja soitettiin kaikki mahdolliset läpi. ei tullu kesää. ja vituiks meni tääkin ekstemporee-matka. :(

joten PS. JOS OLET YLI 30-VUOTIAS, MATKAILUSTA JA RYYPPÄÄMISESTÄ NAUTTIVA IHMISHENKILÖ, OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME TOIMENKUVASTASI LISÄÄ! PLUSSAA TUO HALVAN VIINAN OSTOHIMO JA NUORIEN KANSSA RELLESTÄMINEN.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.