IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

kulta kultaseinKeskiviikko 06.02.2008 19:46

mua nukuttaa taas vaihteeks ihans simona. tää lomakin on menny kun siivillä. en oikeestaan ees tee mitään, mut mulla on helvetin hyvä olla nyt. :) jennakin on joka päivä käyny täs ja me ollaan oltu humppilaski aina iltaan asti. mia luovutti mulle ihan sikana kaikkii vaatteitaki ja semmoista. on ollu aikas rentoo. nyt mun piti ruveta tekeen kouluhommia, ku heitettii eetuki töihi. mut en oikein jaksais keskittyä näihin viineihin. :P rupeen kohta vääntään pikkusen sapuskaa tossa. perunamuusia, lihapullia ja jotai kastiketta. namiii. :D veikkaan kyä, ettei kukaa uskalla syödä sitä, ku se on mun tekemää. tacktack.

oon tuhlannu rahaniki taas aika mallikkaasti.. :/ en tuu pärjään tätäkään kuukautta. :D mut noh, kaippa tää täst. pääasia, et laskut on maksettu ja ens viikol lataan bussikortin. perjantaina mä kai lähen täält.. empä tiä. senki näkee sit.

nyt rupesin miettiin, et mistä voisin vaihteeks valittaa tänne. mut voi perkele, ku ei taaskaan tuu mitään mieleen! kattellaan si ku koulu alkaa. voin kertoo, et mun pää hajoo siä. en tuu jaksaan Y-jaksoo. saasta. mut nyt ei semmosia viä mietitä, siihenhän on vaikka kui paljo aikaa!

tutkiskelen nyt baltian maiden viinejä. sitten ehkä voisin väsätä ruakaa. joo. heippa. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.