IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

tunnelmia hiihtoloman jälkeenSunnuntai 02.03.2008 01:11

oltiin sit juu laivalla. :) siinähän se meni. en juonu yhtä paljon kun yleensä, mut otin silti muutaman. yön ( tai no, aamun ) aikana nukuin jopa jonkun puoltuntia, varmasti olisin nukkunu pidempäänkin, mutta yhtäkkiä lähti peitto päältä ja kuulu kauhee selitys, kuin paljon oli pelikoneesta taas tullu rahaa. siinä sitten yritin kylkee käännellä ja suojata itteni tyhjiltä tölkeiltä. .. kyllä, mua heiteltiin tyhjillä tölkeillä! ja vielä ritsan ( yläsängyn kuminauhan ) avulla! ohhoh.
laiva oli kyä tosi täynnä ulkomaalasia. ja sit siä oli joku vitun hiihtojoukkue. :D viiskymmentä niit kuulemma oli, pyys mua hiihtään niitten kans ruottiin, mut en mä si viittiny mennä.
kertakaikkiaan meni hyvin koko reissu, vaikka lakkapullo hajos ja sen semmosta. ei siitä sen enempää.

tänään tulin hiihtoloman vietosta kotio päin ja mulla kävi yllättäviä vieraitaki. oon vaan koko päivän siis juonu zeroo ja syöny suklaata. mietin tässä just, jos ottais jauhelihan sulaa, et vois huome syödä jotai muutaki ku fazerin sinistä. ..siitä rupee katsokaas naama kukkiin, tai niin ihanasti mulle sanottiin -> kiitti kultsi.

tarvis tiistaina raahautua taas autokouluun istuun. sit pääsis jo varaileen ajoja. tajusin meinaa tänäpä, et mul on enää kolme kuukautta ja kolme päivää siihen päivään, mitä oon koko ikäni odottanu. eetuki jaksaa koko ajan vittuilla mulle, ku sil on enää vaan kaks kuukautta ja neljä päivää. saatanan vittu, epistä! :( no joo, kai mä jaksan kuukauden kauemmi odottaa korttia.

ens viikol pitäs tehä kaikkee muutaki. ensinnäki tarvii ny jänskättää tota keskiviikkoo ja sitä, mitä ne ny mulle sit sanoo. veikkaan, et tulee ainaski se varotus. mut vitut siitä.
kynsiäki tarvis käydä huoltaa joku päivä. poltin nähkääs söpösti tohon oikeen käden etusormen kynteen sellasen mustan jäljen! geelitki on jo lähteny.
sit vois mennä ostaan gina tricotista sen ihanan pitkän paidan, ku tulee rahaa tiistain! sit tarvin myös legginsit, jos vaikka lykkäis ne sit vkl yllensä. :))

mun piti juodakki tänää toi laivapullo veks, mut mikää ei sit mennykkä niin ku suunnittelin. mutta no, kerkeehän sitä. jos tässä lähipäivinä sortuu ottaa hitusen kupposta.

tein tänään muuten uuden päätöksen; mä ostan sittenkin sen auton. nyt olis löytyny tommone hopee focus. ihan siisti, suht uus jnejne. eikä ollu mikään hirmusen kalliska. tarvii vaan saada puhuttua näist asioist iskän kans vähän enemmän, jos vaik sais selkoo, et mitä mä joudun maksaan ja paljonko. pakkoha siihen autoon on täyskasko ottaa kans, ku kuitenkin mällään sen heti muutaman päivän jälkeen. :D

oon tänään tehny paljon kaikenlaisia muitakin päätöksiä ja miettiny kauheesti kaikkee. kesän budjettiaki on jo suunniteltu. jos sais säästettyä sillai hyvin, ni vois kipasta jossai ulkomailla sit syksymmällä. tuskin niin tulee ikinä käymään, kun kaikki rahat menee bensaan sun muihin paskoihin. joo-o.

kylläpä mä oon kirjottanu kauheesti taas kaikkee. tiedän, ettei ketään ehkä kiinnosta lukee tätä, mut kunhan ny ihan omaks huviks kirjottelen. näitä on kiva lukee joskus pitkän ajan pääst. ;D

juups, kaippa mä nyt armahtan teitä, jotka vaivauduitte lukaseen tän läpi. meen tiskaan noi tiskit tosta pois ja siirryn hurjaan telkkari-maailmaan, kunnes nukkumatti tulee hakeen mua sinisellä pikkupösöllään. :>

kauniita unia, oman kullan kuvia!! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.