IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

time to let it beSunnuntai 09.03.2008 20:20

ei jeesus. mulla on ihan hirvee morkkis, anteeks nyt vaan. tässähän meni tääkin viikonloppu. olin jo sitä mieltä, et istun koko perjantain himas yksin, enkä ainaka tekis mitään tyhmää. leipomolta lähtiessäni, päätin si mennä heinille ja siellä sitten aloteltiin. join pullollisen munalikööriä siinä ja heiniki veti aika kunnialla minttu-viunaansa. joskus kymmenen aikoihin matkamme jatku kohti kaupunkia ja bussissa heini irvisteli takapenkin hurjille. stockalla nähtiin milja ja mentiin kulmaan. siellä sitten tuliki otettua yks jos toinenkin paukku. ja viksuna tyttönä santtu vingutti visaansa ja tarjos muillekki. no jaaha. selvisin onneks sieltä kotiokki suht kunnolla. meinasin vaan sammahtaa vaihteeks bussiin, mut tajusin just länskällä, et tarvis jäädä seuraavalla pysäkillä.

lauantaina kyllä tajus, et oli ottanu muutaman liikaa edellis iltana. oli hirvein krapula sitten jennan 18-vuotis synttäreiden jälkeen. olin jo satavarma, että halailen vessanpönttöö jossai vaihees päivää. menin sitten kävelylle ja iskää moikkaa. jenna ja makke haki mut sit jossai vaihees, tuli meil hetkeks ja si heitti äitille. siä nukuinki si neljä tuntia kevyesti. loppu illasta en jaksa kirjottaa.
mut sainpahan ainaki ruusun naisten päivänä! :))

j&m: " onks *PIIP* kotona? pääsihän se lomille tänä viikonloppuna? "
- HUPSIIIIIIS !

tää päivä on menny ku siivillä. mä oon siivoillu tääl ja ihan oikeesti tiskannukki aika paljon. :D tein myös pirskatin hyvää sapuskaa! kaippa nää on nyt jotai katumusharjotuksia.. ei vittujen vittu. mä en kans osaa ikinä käyttää järkeeni. mä vaan sotken kaiken.

nyt harjottelen koneella noita autokoulun tehtäviä. meinaan päästä kirjallisista täydellisesti läpi. tainno, ainaki läpi. huame on eka ajo! kannattaa pysyä kaukana liikenteest huame klo 13.30 jälkeen. santtu kaartaa saatana scanialla nopeesti päälle..!

ÄRG. mä en kestä tätä morkkista enää! kaiken huipuks, mult lähti neljä kynttäki. en tajua, miten se voi olla mahollista! x) huamenna pitäs kai selvitä kouluunki. no luulis ny heräävän, ku aattelin mennä nukkuunki kohta. on ehkä hitusen univelkaa taas vaihteeks. rupeen kattoon lehvaa. wuhuuwuhuu!

ähiihh, älä huoli, en mä vaihda sua mihkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.