IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

vapaudu pelostaaaaa - aaaaaLauantai 24.05.2008 01:23

hellou!

alkuun; sortsi kaikki ford-ihmiset, käänsin kelkkani ja ostimmekin volvon. juurikin juu, blondin auto lähestulkoon blondille ( yhtä tyhmälle ainakin ) ! auto oli yllättävän siisti, suht vähän ajettu ja ihan muutenkin käypä. ihanan värinen! mua vähän vaan huolestuttaa toi volvo, tuntuu, et se on enemmänki sellanen miehinen auto, mutta kaippa se nyt menee. :D isä oli ku mikäkin juur kortin saanut pikkupoika, kun se sillä ajeli. käytettii heittää hiuka rinkiä länsi-tampereen päässä ja valoissa isä sitten halus vähä leijjailla. ( " NÄYTETÄÄS SANTTU NOILLE, MISTÄ OLLAAN MAKSETTU! " ) hahah! :DD no täytyy myöntää, että ihan mukavasti ja nopeesti se auto niistä valoista sitten liikahtikin.

ajotunnilla se opettaja piti mua ihan oikeesti kuskinaan. " noniin, tästä lähetään kohti hatanpäätä. mun tarvii käydä tossa varaosa-kaupassa, kun en eilen siinä kerenny käymään.. " noh, ajoin sitten varaosa-kaupan eteen ja opettaja meni shoppaileen. parikytä minuuttia melkein siinä odotin kuorma-autossa ovi auki, kuunnellen joittenki äijjien vislausta ja ' jestas sentään, mitkä rinnat ' -biisiä. hohhoh. jonku hummerin ne oli siihen rahdannu ja päätti vaihtaa keskellä hesen pihaa vaatteitansa! nojoo. :P

oivoi. ei perskule, kun nukuttaiski jo! koko päivän ollukki tässä liikenteessä, kaupungilla ja millon missäkin. otin kyllä pari lonkeroo tänään, ku timo tarjos. :) tarvis nyt kai siivoo toi vaatekaappi loppuun, siis oikeestaan kattoo noi farkut tosta pois. huomenna vois harkita ottavansa sen imurin kouraan, mutta ei siitä sen enempää suunnitelmia. tiskiharjan näyttäminen noille tiskeillekkin olis varmasti oikein suotavaa.

enää viikko ja viis päivää niin kaikki selkenee. :> onneks ihana isoveljeni tarjoutui ( okei, vähän ehkä inisin sille ) ostaan booli-ainekset juhliin. :) terhi sais ruveta pikkuhiljaa harjotteleen niitten kakkujen tekoja ja isän kanssa tarvis grillattavaaki hakee sitten joskus sieltä tukusta. onneks on vielä aikaa!

en jaksais enää odottaa. ärgg. mutta juu, kiitos hei!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.