IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

hohhoh.
oli ja meni. nähtiin ja koettiin. juotiin ja ööö juotiin.
eilen juhlittiin mun suurta päivääni äitin tykönä. boolia oli rutkasti, mut monet sano sen olevan liian makeeta. ite tykkäsin siitä ihan homona ja sen kyä huomaskin, kun sitä meni kurkusta alas yks jos toinenkin lasillinen. ..onneks olin tehny siit suht mietoa. kakkujakin oli kaks kappaletta, sellasia kuus kerroksisia noppia. aika makeeta myöskin. loppuillasta nää pojat tajus vihdosta viimein myös grillata ja salaattikin uppos ihmisiin ihan kiitettävän hyvin. musiikki soi soimistaan ja äitin saavuttua paikalle, ihmiset rupes ottaan törkeitä singstar-skaboja. kiitän luojaa siitä, etten päässy ikinä laulaan asti. :D
ihmisiä oli muistaakseni aika hyvin ja toivon mukaan kaikki viihtyivät suhteellisen hyvin ( ? ).
lahjojakin sain monia ja olen erittäin kiitollinen niistä kaikista! kaikki lahjat oli ostettu joko hemmetin hyvällä huumorilla tai sitten ne oli jotain oikeesti tarpeellisia, joten miten ikävää / huonoa lahjaa en saanut. yllätyin suuresti, sillä juhlissa ei ollut mitään kauheita tappeluita. ja olin kovin mielissäni, että vieraat tulivat keskenänsä hyvin toimeen ja tutustuivat paremmin uusiin ihmisiin. laittakaa kuulkaa ihmeessä palautetta eilis illasta tähän kommentti-lootaan! ;)

kuitenkin, matka jatkui äitin luota joskus keskiyön tienoilla emmaan. miljan ihana perheauto oli täynnä känniläisiä ja jotkut oli menny bussilla tai taksilla. emma oli suoraan sanottuna aika kuiva paikka, mutta kyä siä ny helposti aikaa vietti kavereitten kans. :) taksia jouduttiin yöllä venaan ihan vitun liian kauan ja ei meinattu alkuun ees päästä takas mun kämpille. rupesin jo oleen huolissaan. onneks terhi sit pelasti mut / meidät ! kiitos muutenkin kuuluu terhille, kun autto järkkään noi juhlat ja hoiti kaiken.

filmi on nyt hieman poikki jostakin kohtaa iltaa, mutta nou hätä! töissäkin oli tosi rento olla tänää, ei ees krapula pukannu päälle, vaikken paljoo kerinny ees nukkuun.
nyt tässä jännitetään sitten maanantai-aamua..

oivoi. kiitos vielä kaikille, jotka eilen olitte kanssani juhlimassa! :))


PS. jos jollakin on hukassa viininpunanen naisten polkupyörä ( kilimanjaro ), missä on edessä kori, niin olkaapa hyvä ja ottakkee yhteyttä minuun ! - santtu - nachomussu galleriast

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.