IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

hirveksiä keskellä katuaSunnuntai 15.06.2008 23:30

voisimpa vaikka kertoa, että en tiedä mitään yhtä ärsyttävämpää, kuin myydä lippuja yökerhossa. perskule. mieluummin blokkaisin vaikka kymmenen tuntia putkeen, ku istuisin sen viis tuntia myymässä lippuja! pari ekaa tuntia oli hemmetin tylsää, sitten kaikki tuli yhtäaikaa kauheella rytinällä sisään. kiireisenä toki kaikki, pitihän päästä nopeesti vetään perseet. argh.

yhtenä yönä nähtiin eetun kans kaks hirvee keskellä loimaan keskustaa! ei oo todellista, ne vaan kipitti siinä risteyksessä autoista välittämättä. :D hiuka säikähdin niitä, ne oli isompia ku niemisen työauto! ( no okei, melkein. ) eetuki oli ihan varma, et se oli nukahtanu rattii ja nähny unta. herranpiaksut.

aattelin olla sitten juhannuksen selvinpäin. mikäli en nyt saa mitään viksua aikaseks. tonne laivalle ois kieltämättä törkeen hiano mennä, mut mahdolliset matkaseuralaiset ei ollu viä varmoja, et onks niillä rahaa lähtee. ..ihan niinku mullaka olis, mut lähempähän silti.

tota kerho-hommaaki enää pari viikkoo. mitäköhän sit tekis? toivottavasti harri laittaa mulle homona työvuoroja täältä. kältsyki lupas kehitellä jotain.. tai sitten vaan yksinkertasesti lomailen heinäkuun ja murehdin rahoja sit vasta elokuussa. :)

en ees ymmärrä, miks kirjotin tähän. mut joo. olkoot.

kiitos ja hei, pidän teistä erittäin kovasti! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.