IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

vaihda pliis jo topiikkiiKeskiviikko 25.06.2008 00:32

vittu mä olen pro. okei, kieltämättä aika tyhmä, mutta eipä siinä mitään. try to understand.

koko ajan tarvis taas olla menossa. ärgg. mua väsyttää, enkä saa saatana hetken rauhaa. nojoo, mennään sitten. mitäpä tässä turhia mukisemaan. mulle nyt tuli taas sellanen tunne, et pitäs kirjottaa jotain. ei vaan oikein yhtään tiedä, että mitä. kirjotetaampa nyt sit kuiteski.

mulla on nyt kahtena päivänä menny töissä niin perkeleesti hermot, et olisin voinu heitellä niitä mukuloita kivillä. joo, tiedän, oon tosi hyvä seurakunnan esimerkki yksilö. mä silti pidin itteni koossa ja joo okei, ääni hitusen nousi, mut olin kyllä ihan asiallinen. tänään oli aika vaikee kyllä olla kiltisti, kun ne vaan villiinty nähdessään toimittajan ja kuvaajan ( joka räpsi kuvia sataviiskytä sekunnissa ). mä todellakin toivon, ettei mun pärstää näkyis siin lehes. olin meinaan hemmetin hehkeenä.

oon tässä nyt innolla odottanu viikonloppua ja ens viikkoo. loppuu meinaa työt tossa ja maanantaina onkin sit palkkapäivä. ;) himottelis joku ikea-reissu tai muu vastaava. lintsi? särkänniemi? jotain..?? :D se laivalle lähtöki kuulostais helvetin hyvältä. harmi vaan muuten, et tosta palkasta ei nyt pahemmin käteen jää maallista mammonaa.

kattelin muuten ( kiva kun pompin asiasta toiseen koko ajan ) eilen vähän uutta kämppää. siellä niitä hakemuksia nyt on. hemmetin isois yksiöis ja kaksioissa. en suostunu ees laittaan hakemuksia kämppiin, mis ei oo parveketta tai terassia. olihan mulla tietenkin muitakin ehtoja, mut eipä niitä nyt jaksais luetella. saunallisia kämppiäkin oli ihan kivasti. :) toivotaan nyt sitten, että tulis soittaa tohon mun puhelimeen mahdollisimman pian. muutan kyllä meinaan samantiän. yllätyin isän reaktiostakin tänään ! se ei ollu moksiskaa, ku kerroin hakevani vähän isompaa kämppää. :> ja jotkut kaksiotkin oli halvempia ku tää mun nykyinen rotanluukkuni.

ihana kun tässä kahessa päivässä on kerenny näkeen kaikkia ihania ihmisiä tosi paljon. :) on ollu meinaa jo kauhee ikäväkin, kun ei vaan oo kerinny. ens kuu sit saattaa mennäkki vähän miten menee, mutta kyä siitä selvitään. lauantaina kai tonne forssan suuntaan taasen. senkin näkee sitten.

kauheeta stooria mä taas tänne kirjotan. :o hohhoh. kaippa mun tarvis nyt pistää vaatetta päälle ja käydä hakeen se isi-pappa. njuu. sit takas himbeen ja tiskaan. wuhuuwuhuu ! huomenna taas jännä päivä. 8) good byeeee.

ja ps. anteeks vielä kerran, en kai muuta voi sanoo, et mua harmittaa vietävästi ja toivottavasti ymmärrät sen. :'<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.