IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

miss maapallo / vesisänkyLauantai 05.07.2008 20:47

ihan tosi hei. oon hiukan pipinä. oltiin eilen tampereel käymäs, ku haettii ideaparkist samille rippivaatteita. hianothan siält löyty. farkut oli saatana 90e, mutta minkäs teet. 8) illemmalla ku päästiin takas forssaan päin, lähin viel kuskaa jennaa, nikoo ja nikkee loimaalle seurahuoneelle. marikin onneks tuli mukaan ja siellä sitten istuttii kolmeen asti. mulle tuli vaan hemmetin huono olo siellä. en tiä, johtuko se mun flunssasesta olosta vai viinan puutoksesta.. voin kertoo, että kyä vitutti, ku oli selvinpäin sellases paikas. mut ei sen puoleen, en mä siä ois ryypännykkä, ku siä oli aivan homo-kallista.

tossa nyt heräsin ekan kerran vähän ennen yhtä ja poltin tupakin. menin sit uudestaa nukkuu, ku eetu lähti humbböölöön. ja heräsin about puol tuntia sit. viä tarvis yöks jaksaa töihin mennä.. perkele. pakkohan se saatana on jostai sitä rahaa hommata. tuli kyä maanantain ihan hyvän kokonen tili ( ja lisää tuli eilen ), mutta siitä nyt ei oo paljon mitään enää jäljellä.

huomenna joskus illalla / yöllä tarvis mennä tampereelle. suatana. meinaa maanantai aamuna klo 5 opettelee iskän ajolenkki.. sit viivyn tampereel vaihteeks muutaman päivän, koska tarvii keskiviikkonaki heittää lenkki. ja toi hemmetin ajolupa täytyy käydä uusimas.. keskiviikkona sit onnelaan vetään vitulliset perseet, niin että taju lähtee ! jos torstai illasta olis ajokunnos, ni ei muutaku takas forssaa. ja taas koko vkl töissä. nojooo.

loppukesäks nyt sit tarvii rupee kehittelee kaikennäköstä. elokuus on onneks melkei viä kaks viikkoo lomaa, ennen koulun alkua. vituthan mä mitää oppisopimus-paikkaaka hommannu.. ihan jees kyä vaan maata siä koulussa, se on jotenkin niin helppoo. jos joka arkiaamu ennen koulua jaksais viä heittää sen pullalenkin, ni siitä tulis mukavasti rahaaki taskuun. :) on meinaa pikkase toi rahankulutuski lisääntyny ton volvon myötä.. :P

kauheet stoorit mä taas tänne kirjotin. AINIIN ! unohdin kirjottaa, et näin kauheita painajaisia. kauhein niistä oli varmaan se, et menin galleriaan, mulla oli 15 uutta kommenttia. noh, yritin lukee niitä, mut kuvissa ei ollu mitää kommentteja. se johtu siitä, että mulla oli vipit loppunu! :D olin ihan kauhuissani, mut onneks jenna tilas mulle lisää vippiä. en silti nähny niit kommentteja. :( kyynel. :DDD

juups, kiitos hei ! 8)

>>

Ja vain sä tiedät kuinka vähän siihen vaaditaan et palasiksi meen
Mut siitä huolimatta tämänkin päivän palasista loppuun teen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.