IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

fisu is gone, almostKeskiviikko 09.07.2008 16:37

tää homo-kone vittuilee mulle, joten aattelin sitte kirjottaa galtsupäivikseen.
eilen oli alkuun paska päivä. sen jälkeen hyvä päivä. ei siitä sen enempää. PAITSI ETTÄ; ihmisjahti 2 on sikke hyvä! :D tainno, sillai aika hyvä. vittu vähä sille sai nauraa ! ja joo, jotkut kohdat oli aika oksettavia.

tänään heräsin tosiaan kymment vaille neljä aamu( yö )lla / -ä. olin nukkunu siinä kolmisen tuntia, jeijj. nyt kello on vast puol kaks ja must tuntuu, et kello olis jo ainaki seittemä. tarvis viä kaikkee tehä, mut mun on ehkä pakko ottaa päikkärit kohta. meinasin kokee täydellisen hermoromahduksen tänään.. ..vitun saatanan volvo on huollossa. tosiaan, mun piti saada se eilen, mut se vitun hintti-runkkari-korjaaja ei muka löydä koko saatanan suomesta sellast helvetin kumityynyä sinne ! sen takia se kosla paukkuki, ku kumityyny oli paskana. ja nyt se piti saada tänää, mut ei se si saanukka sitä osaa mistään. jossai vitun seinäjoella, vai missä vitun jyväskylässä olikaa, olis yks sellane paska-tyyny ja se si kai lähetetää postis tonne korjaamoon. huame siis pitäs saada kuntoon. sit saisin sen perjantain käyttöö ja pääsis viisnepaa töihinki. mutta oon satavarma, et sitä koslaa ei saada kuntoon ku sitä tyynyä ei jumalauta löydy. se joudutaan tilaan ranskasta ja ei kuulemma oo ihan halpaa touhua. ON TÄÄ NYT PERKELE KUMMA KU EI JOTAIN HELVETIN TYYNYÄ OIKEESTI MUKA LÖYDY MISTÄÄN !
vittu minen ilman autoo enää pärjää saatana. onneks iskä anto ton pakun mulle täks päivää.. nojaa, en mä juur tänää ois välttis autoo tarvinnu, mut si vkl ku meen forssaa töihin. ÄRGG. voi volvo-volvo minkä teit!

jospa nyt tänää jaksais mennä biltemaan ja motonettii, ni kaikki ois hyvin. onni muuten onnettomuudessa; käytiin isukin kanssa tukussa! 8) nami, ruokaa!
njuups. kaippa mä nyt rupeen venaa sitä jennaa ja si käyn leipomolla. jeejeewuhuu. toi pyöräki pitäs viedä.. joo. kattellaan suatana.

>>

Pääset ihon alle
Ja isket syvemmälle
Silti sä oot mulle kaikkein tärkein
Päästin sut lähelle
ja haluan että siihen jäät
Vaikka se sattuis

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.