IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

left footMaanantai 11.08.2008 01:59

oon kyllä aivan ulapalla. en oo kirjottanu tänne homo-pitkään aikaan! no, onhan tässä nyt ollukki kaikennäköstä.. mulla oli mukamas tosi paljon asioita tänne, mutta kas kummaa, ku pää tyhjeni samantien, ku sormet rupes sauhuu. mmm.

en oo oikeestaan tehny mitään maata muuttavaa. tossa työstettiin marin muutto ( joo, mä olinkin hurjan paljon apuna! ) ja ankkarokissa tosiaan kipasin. kuskina, tottakai. samaisena iltana sorruin kyllä ottamaan muutaman paukun ja sit onnellisena tutimaan. :)
töissäkin oon kyllä käyny aina joskus ja jouluna, pääsin jopa myymään yhtenä iltana! 8) hiukka hianoo.
perjantaina menin sit 54seen ottaan yhen jos toisenkin neuvoo antavan ja siellähän me tyttöjen kanssa tanssahdeltiin niin, että alta pois. meillä meni myös yllättäen jutan kans hermot päätään aukoviin pikku-poikiin ( aukoko ne muuten meille vai jollekki muulle päätään? en muista. ) ja käytiin sitten aivan naamat muka rähisemässä niille. kepapit lensi syliin ja kaikki oli oikein hianosti. taksitolpalla oli jokunen ihminen jonottamassa, mullahan ei hermot sellasta odottamista kestäny, joten päätin pelotteluista huolimatta lähtee kävellen viksbergiin. hianoo-hianoo. aamulla heräsin taas CS:ssään kädessäni. thänks määäään.

ihme ja kumma yllätys ne vittuili mulle taas töissä lauantaina. olin kuulemma ollu tosi rasittava yöllä. melkein yhtä rasittava ku veljeni kuulemma. :D se on muka jo aika paha.

nyt saavuin taas rankan viikon jälkeen takasi tampereelle. huolettaa tulevat parkki-maksut ja muutenki toi rahatilanne hitusen. ainahan sitä kuitenki jotain keksii. :)

volvoki on ruvennu vaihteeks vittuileen mulle. pakilla se loksahtelee oikein ihanaisesti ja välillä paukkuuki, iha ku ennen huoltoo. NICE. ei todellaka ny riittäis aika pistää sitä mihkää viikon huoltoon, ku tarvis päästä kulkeenkin jollain. perkele soikoon.

mut njuu. mä lopetan tän kirjottamisen, ku kirjotan kuitenki taas tänne joka päivä ku palaan arkeen.
öitä ja namnam. 8)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.