IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

joulupukki ja sen veliSunnuntai 04.01.2009 03:07

joo just vittu joo.

jokaisella on varmasti jossain vaiheessa elämässään ihminen, joka kohtelee sua ihan vittu miten sattuu. ja siitä ihmisestä ei vaan aina halua päästä eroon. miks vitussa se menee näin? kuitenkin tietää, että sulla ei oo mitään merkitystä sille toiselle ja silti vaan roikkuu. ei vittu, mitä mä selitän?! ihan helvetin se ja sama. oon kuitenkin vitun jäässä ku seilailin tuolla pitkin ja oon hemmetin kiukkunen. todellakin syystä.

ensinnäkin asia a. kuningas alkoholi. sulla ei oo sille vastusta, vaikka 'se ei oo kaikille pakkomielle'. eipä vittu joo. toiseksi asia b. ihmiset, joiden kanssa kuningas alkoholia kuluu. oli se mies tai nainen, sen kauniimman osapuolen edustajat saa mun pään kiehuun. kolmanneksi asia c. kuningas alkoholin vaikutuksen alaisena ei aina tuu oleen järki mukana. ja se vasta vituttaakin.
myönnettäköön, että mullekkin viina maistuu, mutta mä en laita viinaa ikinä kenenkään läheisen edelle. mun elämä on ollu täynnä ihmisiä, jotka pistää alkoholin mun edelle. en nyt tarkota, että kaikki pistäs, mutta kuitenkin. ja mun mielestä on ihan ok juoda, jos maittaa, mutta älä kiltti tee sitä noin. ensin tuntuu lupaavan jotain muuta ja kas kummaa, kun yhtäkkiä viina maittaakin ja se joku muu unohtuu.

ja joo, mä en ole se, joka tavattiin hällässä. ja mä en vittu todellakaan halua tietää, kuka se on.

anteeks tyhmyyteni. tiedän, että kaikki on mun syytä.
vai käsitinkö taas jotain väärin?

mun ei pitäis tuntee näin enää ikinä. muistutuksena tämä olkoon siitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.