IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

krapulaista iltaa kaikilleTorstai 15.01.2009 22:17

joo, olen töissä. eilen vietimme rakkaani kanssa elämä risaseks -päivää. ei se sit mennykkä niin risaseks, mikä oli tarkotus.. tosin, en oo kerinny vielä kattoon tilini saldoo. ja en ehkä haluakkaan nähä sitä. :D

juttuhan lähti tästä;

eilen aamulla heräsin siihen, kun puhelin soi sataviiskyttuhatta kertaa. kaikki vihas mua jo heti aamusta ja mua rupes vituttaan, kun ihmisten tarvii pilata mun vapaapäivä. no, eipä propleemia, vedin miljoona hermo-aamusauhua ja makasin peiton alla yli tunnin, ku ei oikein huvittanu nousta ylös. sain jossakin vaiheessa itteni kuitenkin rahdattua pikkuruiseen keittiööni ja keittelin kahvetta, poltin varuiks viä yhen tupakin ennen suihkua. nojoo, sitten olin jo niin vittuuntunu suihkun jälkeen, että nauroin vaan kaikelle. sovimme jennaseni kanssa, että tää on se päivä, kun pistetää elämä risaseks. menin maijulle vielä suhveelle pitkästä aikaa ja sieltä lähdettyäni poikkesin hakeen hiusvärejä ja alkosta vähän nestemäistä helpottajaa.
kotona jenna pisti hiukseni aivan uuteen uskoon ja kuviakin näistä myöhemmin. avasimme joululahja-punkkuni ja sitä jenna lipitteli. miltsu tuli kuskiks. hianoo tytöt ! olin niin otettu mun uusista hiuksista, joten päiväni oli huomattavasti muuttunu paremmaks. ..tai sit se johtu alkoholista? päätimme kuitenkin lähteä tunnetusti hällään ja mulla oli erikoisen hyvä fiilis. portsari ny vähä vittuili / pelotteli, mut joo, se siitä. alkuun päätin kiskoa muutamat shotit lämmittään mieltä ja onneks se ihana baarimikko oli siellä. <3 hällässä meni tovi, onnelaan jatkoille. oli aika hiljasta, mutta kyllähän me suomipopilla silti viihdyttiin. uusi ystäväni jukkakin tuli sentään vaasasta asti suomipopille, joten pitihän tamperelaisten näyttää vähän mallia. ;D joo, rahaa palo ja tsillälailla.
matka kotiinki kesti pirun kauan. tapasin muuan serkkuni ja hänen miehensä, poliisit kyttäs pahasti vierellä, kierreltii, kaarreltii, puhuin koko ajan puhelimessa jotain aivan sekavaa ja mäkin draiv-innin kautta himbeen lopulta. rankkaa !


eilen kyllä oli aika suorasukanen päivä. tuli sanottua meinaan paljon kaikkee, mitä en ehkä tarkottanu. onneks kaikkee en ees saanu sanottua. :D

ja joo, piti informoida siitä, että olen todella iloinen. sain uuden työpaikan ! 8) tosin lupasin tänne makuuniinki jäädä autteleen ja 54sessa vois sillontällön olla, mutta vapaatahan mulla ei sitten hetkeen tuu olemaan. pahoittelen taas.
tiedän, että joitakin ärsyttää mun tyyli elää; en suunnittele, enkä lupaa mitään. anteeks, en vaan voi tälle mitään. en tykkää tehä lupauksia, kun joutuisin ne kuitenkin rikkoon. ja mua harmittaa, ettei mulla riitä aika mihkään. :( kaikesta huolimatta oon tosi ilonen, mutta pahoitteluni silti !


JA ENS KUUSSA TALLINNAAN PARIN PÄIVÄN HOTELLIMATKALLE ! AAAAWW <3 8)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.