IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

i hate this partSunnuntai 25.01.2009 21:29

joops. tämmöstä siis tänään. itseasiassa mun kunto on lähestulkoon loistava ! ( kiitos danonen actimellien ) tosin väsyttää vaihteeks taas pirusti. olin tossa taas pari päivää forsbyyssä ja nyt raahauduin päk tuu te tammerfors. istun makuunissa ja tsillä lailla. pitäs kai purkkeja pestä, mut vittu ku on kädet paskana siitä. :/ ja ottaa hiukan päähän, kun tämä nimeltämainitsematon mies henkilö meillä ei voi edes yhtä purkkia pestä. mun puolesta vois pestä noi loput ! ( eikö vain miia? )

tarvis kirjotella leffa-arvosteluja tässä samalla. ei oikein vaan innostus riitä. kattelin taas kämppiäkin tossa, kun meni se kaksio sivu suun. :< noh, tarviipi huamenna taas soitella tonne kaikkialle ja sopia näyttöjä. tuntuu, et tuolla luukussa tosiaan kaatuu seinät päälle pikkuhiljaa. minkäs sille voi, kun ei oo tottunu asuun yhessä paikassa noin pirun kauaa.. :P huomen tarvis käydä verotoimiston ämmän kanssa juttelemassa.. joudun siis herään taas aivan liian aikasin. samalla kipasis siin pankissakin sitten, et sais raha-asioitakin kuasiin. onneks tein vakuutuksen ittelleni viime viikolla ! 8) vähän oon ilonen, mut on vakuutettu. niin kuin myös mun kämppä jne. on jotenkin paljon huokeempi olo. :D

tosiaan, mitäs vielä pitäis tehdä.. tarvis kaikkialle taas venyä ens viikolla, mutta kaippa tää tästä, kun kevättä kohti mennään. :) onneks on ens kuussa ees kaks vapaapäivää putkeen; päästään sinne tallinnaan ! :) joo, niin. tarvii matkapojilla huamenna käydä. vähän odotan sitä matkaa innolla ! 8) vedän niiiiin hurjasti alkoholia, ostan pirusti alkoholia ja kaikkee muuta mukavaa. täytyypi toivoa, etten herää seuraavana aamuna jostain tallinnan sivukujalta munuainen ryöstettynä.. .. no, mullapa onkin vakuutus ! >:D

jotain mun piti vielä ilmottaa. hmm. en muista. paitsi että se tatuointi nyt jäi ottamatta. :( kaippa sen sit kerkee. ja joo, puhelin pitäs ens viikolla hakee. ärgh, en voi keretä tekeen kaikkee !

juups. pitäsköös jatkaa? hmmmm-mm. joo kai. mulla oli kyl ihan varmasti vielä jotain kirjotettavaa tänne, mut vittu kun unohdin. däämn.

JATKETAAN !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.