IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

menkää itteenne ihmiset !Perjantai 06.02.2009 14:47

tulipa tässä luettua taas noita nora bhatia -yhteisöjä. rupesin lukeen juttuja niistä jo silloin, kun hän oli kadonnut. minkäs sille voi, että on utelias. onhan toi hirveetä, että noin nuori tyttö löytyy kuolleena ja varmasti on kova pala läheisille.

ärsyttävää vaan, kun tuntemattomat ( vaikka olis tuttujakin ) menee kirjotteleen tonne muistoyhteisöihin kaikkee paskaa. " oma syynsä " " teinipelle luuli kestävänsä viinaa " jnejne. TOI ON NIIN HELVETIN TYHMÄÄ. ärghh. pakko purkaa mieltänsä. jos multa kuolis joku tosi läheinen ja sillä olis jonkinnäkönen muistoyhteisö täällä, mä en todellakaan haluais lukee negatiivisia kommentteja sieltä, enkä minkäänlaista syyttämistä ! eikö oikeesti ihmiset ymmärrä tollasen merkitystä?? ajattelispa joskus omalle kohdalleen, mutta ei. ihmiset täällä maan päällä vaan tuppaa oleen pirun typeriä. tollaset inhottavat kommentit varmasti vaan pistää vituttaan läheisiä enemmän, mistä nää randomit voi tietää, minkälainen ihminen tää tyttö oli ja niinpäin pois.

ite oon ainakin sitä mieltä, että annetaan rauha tytölle ja hänen läheisilleen. toivon, että joskus jossain vaiheessa me tyhmät ihmisetkin tajuttais pitää nassumme kiinni asioista, jotka ei meille todellakaan kuulu. jakakaa niitä mielipiteitä siellä missä olette muiden ihmisten kesken, tuskimpa ihmiset tuolla yhteisössä haluaa kuulla minkäänlaisia mielipiteitänne noran kuolemasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.