IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

tsirilii !Sunnuntai 22.02.2009 15:42

hei !

olimme reissun päällä ihanien ystävieni kanssa; jennan, eetun ja nikon. tosiaan, lähdimme keskiviikkona iltasella ajaan omegalla kohti helsingforssia ja oltiinkin tosi hyvissä ajoin siellä. matkalla olin jo ihan fiiliksissä ja siinä jennan kanssa parit neuvoo antavat juotiin. terminaalissa jouduttiin kyllä istuun lähemmäs kahta tuntia ja siinä meni melkein mun matkafiiliksetkin, ku toi yks vaan kiukutteli koko ajan. noh, päästiin kuitenkin laivaan ja laitettiin jennan kans ittemme kuasiin poikien ollessa pelaamassa ( yllättäen ! ). jossain vaiheessa eksyttiin sinne vanhaan tuttuun irkku-pupiin ja siellä sitten vietettiinkin loppuilta. jennan kanssa oltiin reippaita ja mentii jo joskus puol neljä nukkuun, että jaksettais nousta seittemältä aamulla. pojat jäi tietenkin hilluun sinne.. eetu saapu hyttiin joku helvetin seepra-stetsoni päässään ja aivan kujalla joskus viiden jälkee. niko oli koittanu koputella ovelle, mutta me kaikki nukuttiin, ni se ei sit päässy yöks hyttiin. :D siellä se hillu yksinänsä ! ja kaiken huippu oli se, kun pojat kantaa meiän hyttiin jonku helvetin PALJUN ( baden-badenin !! ) alias baarijakkaran sekä ROSKIKSEN. huhhuh. noh, oli kuitenkin hauskaa, kunnes koitin päästä ylös sängystä viis yli seittemän. :| ne siivoojat hiukan tuli raivoon meille, kun ei oikein oltais jaksettu nousta.. :P " voi vittu lehtinen ! " :DD ei saasta.

päästiin kuitenkin maihinkin sit nipinnapin, napattiin taksi satamasta ja mentiin viru keskukseen, jossa pojat aatteli ottaa hiuka lepoo. vartija ei ollu asiasta ihan samaa mieltä. :D jennan kans oltiin melkein ihan virkeitä ja kierreltiin kauppoja, kun pojat ois halunnu vaan nukkua. käytiin sitten amarillossa syömässäkin ennen kun lähettiin pihalle viru keskuksesta. käytiin super-alkossa ja mentiin sataman vieres oleviin keskuksiin. kävin sit samalla leikkaan lespo-tukankin ! 8) ja päätin ostaa ittelleniki jotai muutaki ku alkoholia, ostin hupparin ! :) rahaa palo enemmän ku laki salli, mut kerran sitä vaa tallinnas käydää ! ;D ja kuvia myöhemmin !!


sitten. päätettiin lähtee likkojen kanssa nepaan kattoon cheekkiä perjantaina. alkuilta sujukin vallan mainiosti, mutta sitten rupeskin viuna kilahtaan päähän. ( eikä kyllä mikään ihmekkään ) 54 oli tupaten täynnä porukkaa ja harri ei vittu voinu ottaa mua mukaan takahuoneeseen ! :D no okei, ehkä ymmärrän sen, ku se olis saanu hävetä mua silmät päästään. 8D noh, ainakin sain ite hävetä itteeni siellä. mun koko kroppa on täynnä tussin jälkee, cheekin ja ts:n nimmareita farkkujen napista tisseihin asti. huhhuh, vähä niit sai hinkata pois. ja tosiaan, haluan pyytää anteeks kaikilta työkavereilta mun kauheeta käytöstäni perjantaina. ei ( ehkä ) tuu toistuun. :D

aamulla olikin sitten vitullinen morkkis. oltiin joskus kuuden maissa aamulla vasta päästy eetulle nukkuun ja jo kymmeneltä istuin autossa matkalla tampereelle töihin. 8( olin viä kännissä koko forssa - tampere matkan ja ehkä hieman töissäkin. sit rupes iskeen himmee krapula. ja tekstiviesti, jossa mua pyydettii yöks töihin.. noh, menin sitte yöks töihin eile ja ajoin taas takas treelle. nyt tarvis vaa miettiä milläköhän lannotteella mä ton bensatankin täytän.. äh. joo-o.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.