IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

how did it come to this ?Torstai 02.04.2009 16:59

olen töissä, täällä oli kaaos. nyt on saatu uudet leffat koneelle ja julisteet ikkunoihin. pitäs vielä koittaa vähän siivoilla tässä, kun täällä tosiaan on hitusen sotkusta.. :P mutta nyt pidän kyllä ansaitun tauon !
tarvis neljäks mennä vielä siwaankin.. äh. no onneks pääsen töiden jälkeen lähteen vorssaan ja vasta huomenna kymmeneks illalla nepaan. 8)

tarvis varmaan oikeesti saada opinnäytetyö kuosiin, et valmistuiskin joskus. mua ei vaan vittu huvittais. haluisin tehä kaikennäköstä, mut mistään ei vaan oikein tuu mitään. :D
tässä suunnittelin jo, mitä sitä tekis viikon pitusella kesälomallaan.. jos tosiaan garfieldin kans lähtis muutamaks päiväks johki tyyliin italiaan, ranskaan..? lontookin kuulostais aika muksalta. :)
sitten, jos sais kesällä vaikka ees kolme päivää putkeen vapaata, ni menis himmeellä porukalla jonnekki mökille ! hiukka hianoo. mitäsköös jussina si? höh, miks mietin tämmösiä jo nyt ?

mun tarvis oikeestaan miettiä ens viikon laivareissua ! 8) ( ja sitä, miten selviän sillon lauantai aamuna klo 6.30 töihin, ku tullaan laivalta perjantai-iltana myöhään.. ) tarvis varmaan kehittää jostain jonkinnäköstä kahisevaakin sinne? ;D joo, btw, asiasta kukkapurkkiin; aattelin hommata tässä lähiaikoina pankkikortin, ois pirun kätevä. ei tarvis värjötellä jollain kympillä paria vikaa päivää, ennen kun tulee palkka.. :P

kaikennäköstä. ja niin, haluan edelleen muuttaa ! mutta kun ei oikein löydy sopivaa / sopivan hintasta kämppää. däämn. :( noh, eiköhän mulla tässä oo vielä aikaa suht. paljon..

kauhee nälkä. taidampa syödä jotain.








You're still saying that
you're a part of my life and that
won't change till the day you die
Baby, you're right but the tables have turned
Now the blessing has turned into a curse

You put the words into my mouth
You think that you're special
and it makes you proud
We can't get along but at least we
can try to go on with our lives
without hurting each other

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.