IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

my dreamsTiistai 14.04.2009 22:38

oivoivoi ! tänään on ollu aivan huippu päivä !! 8) aamulla heräsin lähestulkoon reippaana ja KÄVELIN, siis kyllä ihan tosi, MINÄ, Sanna-Maarit Välimaa KÄVELIN leipomolle hakeen isiltä autoo lainaan. kymmeneks menin siwaan ja siellä aika kyllä tuppas meneen ihmeen hitaasti.. :o onneks päiväni pelasti eetun puhelu ! volvo on kuasissa taas !!! :') jeijj ! siwan jälkeen kurvasin pikaseen karvisella poikkeen ja selailtiin matkoja. juu, päätin että se on tässä vaiheessa si enää aivan se ja sama, vietänkö koko viikon kesälomani jossain turkissa, vai oonko sen neljä päivää milanossa. saman hintastaki se on suatana. joten, toivottavasti turkki kutsuu meitä kahta 15.6 ! 8) ah, ne kuvatkin niistä rannoista jnejne. tosin joudun sillon oleen juhannuksen pois suomesta.. noh, turkki on aika jees. tai joku muu lämmin paikka. <3

karviselta ajelin sitten makuunille ja täällä sitä nyt pidetään dataus-taukoo. päivitin jo top:in ja pesen purkkeja parasta aikaa. huamenna on ihana palkkapäivä. tosin tarvis nyt mennä verkkopankkiin ja siirtää huomisesta tilistä se 100e säästötilille. eipähän käyttötilille sit paljoo jääkkään..

toivottavasti eetu tulee hakeen mut täältä perjantaina.. muuten mun tarvii ilmottaa harrille, et sorry, en pääse töihin kotiteollisuuden keikalle ! :( dämn. luotan siihen, että se abina rahtaa ittensä ja autonsa ( tai mun auton ) tänne ja kiidättää meiät päk tu forsby. 8) ellei näin käy, taidan mennä kiskoon himoperseet johki cabaan tms. :D joo, huhhuh.

pitäsköös mun nyt mennä jatkaan noiden purkkien pariin? äh, ei huvittais.

on vaan ollu niin ihana päivä, aurinkokin paistaa ja nyt tosiaan tuntuu siltä, että kaikki menee hemmetin hyvin, eikä multa puutu kertakaikkiaan yhtään mitään ! 8)
kiitos. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.