IRC-Galleria

nachomussu

nachomussu

- confuse me / wanna get naughty ?

Uusimmat blogimerkinnät

1. Listaa asioita 20 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et uskalla.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.
Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.

1. mä olen niin onnellinen siitä, että sä olet mun elämässä. oon vaan välillä kovinkin huolissani susta, ja haluaisin, että vietettäis enemmän aikaa.

2. oon ilonen sun puolesta; sulla on kaikkee, mitä oot toivonu ! harmittaa vaan, että sen kaiken takia sä oot menettänykki tosi paljon, ehkä osaks mutkin. mutta i'll be back. :)

3. sä olet ihminen, jonka menetystä mä en ikinä kestäis ja onneks tiedän, etten ikinä menetä sua. rakastan sua kaikista eniten.

4. sun seuras on aivan huippua ! joskus se vaan menee hiukan yli ja anteeks nyt, mutta oot helvetin säälittävä. oot kuitenkin mulle hyvä kaveri, pysytään sellasina.

5. oot ollu aina mun tukena ja mun puolella kaikessa, voisimpa joskus edes korvata sulle tän kaiken. sä olet niin paljon enemmän, mitä mä olen ansainnut. kiitos siitä !

6. mua ärsyttää pirusti toi sun asioiden suurenteleminen ja säälin keruu. nappaa ny jumalauta ittees niskasta kiinni ja mieti, mikä tässä elämässä on OIKEESTI tärkeetä.

7. mä en saa sua pois mun takaraivosta pois, vaikka kuinka yritän ! ärsyttää toi sun teeskentelys ja melkein kaikki muukin sussa nykyään. antaisit mun vaan olla.

8. hothothot ! oot ehkä maailman ihanin olento ! mm, silmäpeli saa jatkua. ;)

9. oon pahoillani kaikesta, mitä oon sulle tehny. vaikka suhun menee välillä hermot, oot silti mulle älyttömän rakas ja korvaamaton.

10. kiitos, kun aina pelastat mut pulasta ja anteeks, kun ei olla aikoihin nähty. :(

11. mä en oikeesti ole sellanen ihminen, mitä sä kuvittelet. mä en halua satuttaa sua.

12. sun seuras saa mut aina paremmalle päälle ! mutta joskus, huom, vain JOSKUS voisit pitää suus kiinni joistakin asioista. :D

13. joo, muistan pirkka-pastat, sipsut ja skootterin ! saispa ne ajat viä takas. :) sun kanssa oli niiiiiiin huippua vaan läskeillä ja nauraa tyhmille jutuille !

14. mä en vaan pysty vastustaan sua. sä herätät mussa ne vaistot. toivon koko ajan, että näkisin sut joinakin työpäivinä, mutta harmi, ettei olla aikoihin nähty.. tuu poikkeen taas ! ;)

15. mä en kestä sua ja sun ikuista katkeruuttas. en kestä sitä, että koitat koko ajan olla parempi kun mä. en kestä sitä, että sä vingut mulle kaikesta, vaikka elämäs on kai täydellistä ??

16. mä en vieläkään sano sulle sitä, minkä jo tiedät. onneks mä en enää tunne niin. harmi vaan, että tää meni näin. mun on joskus ikävä sua, mutta parempi näin.

17. ilman sua olisin totaalisen hukassa. kiitos ihanista ajoista, mitä oot mun kanssa jaksanut viettää.

18. mua ärsyttää juur tollaset lehmät, kun sä. ensin puukotetaan ja sitten ollaankin taas niiiiiin kaveria. onneks mua ei enää kiinnosta.

19. sä olet aivan vitullisen ärsyttävä ! voisit joskus pitää sen turpas kiinni ja miettiä, mitä tekisit sun surkeella elämälläs. nappaappa kuules ny ittees niskasta kiinni ja rupee tekeen ees JOTAIN !!!

20. huippu-tyyppi ! en vaihtais sua mihkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.